Publicitat
Esports

David Jiménez: “Començar marcant sempre és bo”

El nou davanter del Terrassa està encantat d’haver arribat. El futbolista barceloní es va estrenar amb un gol davant del Vilafranca que va situar l’equip a la semifinal del Torneig d’Històrics

El davanter barceloní de 30 anys David Jiménez, a l'esquerra, està cridat a ser un dels referents del Terrassa FC / JUANMA MEDINA

Amb 30 anys acabats de fer, el davanter del Terrassa FC David Jiménez sembla cridat a ser una de les peces més importants de la plantilla que ha confeccionat el conjunt terrassista per a aquesta temporada. L’extrem barceloní, que ha arribat aquest estiu procedent de l’Europa, va deixar palesa la seva qualitat dilluns en el primer partit de la pretemporada. Va disputar el segon partit de 45 minuts davant del Vilafranca al Torneig d’Històrics. El seu gol al minut 43 va donar la classificació per a semifinals a un Terrassa FC que es trobava amb l’aigua al coll. Va fer tot un partidàs i va ser escollit com el millor jugador d’aquest primer duel de quarts de final. “Sempre és bo començar marcant, ja que et dona confiança, però el més important és que penso que vam estar a un molt bon nivell i ens vam acabar classificant per a les semifinals del torneig”, va assenyalar el davanter.

“Em va arribar la pilota amb avantatge per la dreta. Vaig fer un bon control orientat i vaig decidir xutar. Abans, els defensors del Vilafranca ja m’havien tallat dues passades enrere”, explica l’extrem dret del Terrassa, que es va entendre a la perfecció amb un altre fitxatge, un Jordi Cano amb qui va coincidir al conjunt escapolat. “Portem només una setmana de pretemporada i ens trobem en el procés d’anar acumulant minuts i sensacions. De totes maneres, sempre està bé debutar marcant”, assenyala David Jiménez.

Bona sintonia

Gol a banda, l’extrem terrassista destaca la bona sintonia que hi ha amb els seus nous companys, tant en els entrenaments com en els primers minuts de pretemporada. “La veritat és que em trobo molt a gust. Quan em va trucar en Miquel Ezequiel ja em va dir que m’ho passaria molt bé i la veritat és que aquesta primera setmana ha passat volant. I això sempre és un molt bon senyal”, comenta.

Conscient de la seva importància dins del Terrassa 2022-2023, el barceloní no es fixa cap objectiu a llarg termini. “El més important és competir a cada partit. Defensem l’escut del Terrassa. I al cap i a la fí, sovint competir és el que et porta a guanyar. El que hem de fer és seguir treballant de valent. Allò del partit a partit és un tòpic, però és que és veritat. És l’única manera de fer bé les coses i acabar aconseguint resultats”.

Adverteix el futbolista que l’equip es trobarà rivals “molt durs” a la Segona RFEF, però està convençut que el Terrassa disposa d’una plantilla amb molt de nivell. “Aquest és un club seriós. Es fan les coses bé. Cada dia estic més satisfet d’haver fitxat pel Terrassa”. El davanter barceloní va descartar ofertes d’altres conjunts de la categoria, com el Teruel i el Tarazona.

Va debutar marcant

Només va necessitar David Jiménez 45 minuts per anotar el primer gol de la pretemporada del Terrassa FC i convertir-se en el primer golejador del conjunt terrassista. El seu va ser el segon fitxatge de la pretemporada després del de Jordi Cano, amb qui va coincidir a l’Europa. El futbolista nascut a Barcelona i resident a Castelldefels ha militat al conjunt escapolat en dues etapes: 2017-2018 i del 2019 al 2022. La temporada passada, va ser el màxim golejador de l’equip amb 10 dianes. Anteriorment, havia militat a l’Hospitalet, el Badalona, el CE Sabadell “B” i el Gavà, entre d’altres conjunts.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top