Publicitat
Esports

L’Estadi Olímpic perdrà part de la llum

L’Ajuntament, propietari de l’estadi, considera que per acollir els partits del Terrassa FC no cal tanta potència lumínica

S’estan retirant focus de les torres de l’Estadi / lluís clotet

Aquests dies s’està procedint a dur a terme la segona fase de les obres d’il·luminació de l’Estadi Olímpic. Amb motiu de la celebració de la Copa del Món femenina de hockey es van instal·lar nous focus LED per tal de garantir una visió òptima del terreny de joc de cara a les realitzacions televisives.

Aquesta setmana, s’està duent a terme la segona fase dels treballs, que ja estava prevista. Diversos operaris estan procedint a desmuntar i posteriorment graduar la potència dels focus instal·lats, que serà inferior a la que es requeria per al Mundial.
A banda, alguns dels focus s’extrauran i no es tornaran a reposar. L’Ajuntament ha comunicat que els destinarà a altres instal·lacions municipals, com l’Estadi Municipal de Hockey Martí Colomer i la zona esportiva de Can Jofresa, entre d’altres. L’Ajuntament, propietari de l’estadi, considera que per acollir els partits del Terrassa FC no cal tanta potència lumínica.

D’altra banda, està previst que el dia 22 d’agost es comenci a treure la gespa que va acollir el Mundial i es comenci a instal·lar al Martí Colomer. Segons la darrera estimació, el Terrassa FC no podrà tornar a l’Estadi fins a finals del mes de gener de l’any 2023.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top