Publicitat
Esports

El Badalona serà el rival del Terrassa FC a la final de la Copa RFEF

El diumenge dia 28 d’agost, els dos conjunts s’enfrontaran a l’Estadi Municipal de Badalona per obtenir el passi a la següent fase

Àlex Fernández, a la dreta, en el partit al camp del Badalona de la lliga passada / Arnau Alcalà

El Terrassa FC disputarà la final de la Fase Autonòmica de la Copa RFEF o Copa Federación, el diumenge 28 d’agost, contra el CF Badalona. Resta pendent l’hora de l’inici del matx, que se celebrarà a l’Estadi Municipal de Badalona i que obligarà a la cancel·lació de l’amistós del conjunt terrassista, que estava previst per aquest mateix dia, contra el Vilafranca.

El sorteig per concretar l’escenari d’aquesta final es va decantar per l’Estadi Municipal de Badalona, en un acte en el qual Jaume Ventura, secretari tècnic del futbol base del club egarenc, va estar present, juntament amb Oriol Camacho, secretari general de la Federació Catalana de Futbol, i Francisco Rodríguez, delegat del CF Badalona.

Qualsevol equip de les categories de la Primera, Segona i Tercera RFEF que no sigui filial o que ja estigui classificat per a la copa del Rei, es pot apuntar per disputar aquesta Copa RFEF. En el cas català, només Terrassa FC i CF Badalona han volgut participar i, per aquest motiu, ambdós disputaran la final d’aquesta Fase Autonòmica.

Els vencedors de cada zona passaran a la Fase Nacional, que es desenvoluparà en quatre eliminatòries i la final per tal de determinar l’equip que es proclama campió de la Copa Federación. Les eliminatòries es jugaran a partit únic, en dates que el calendari regular de les competicions ho permetin. En cas d’acabar en empat, les eliminatòries es decidiran amb una pròrroga de trenta minuts, dividida en dues parts de quinze, i si persisteix la igualada, es dirimiran des del punt de penal.

A aquesta Fase Nacional accediran els campions de cada Fase Autonòmica, fins a vint equips, a més de cinc equips de la Segona REFEF, un per cada grup, entre els que van obtenir millor classificació la Lliga passada, i que no participin a la Copa del Rei. Els set equips de la Tercera RFEF que van ser segons de grup la temporada anterior, també tenen dret a participar-hi.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top