Publicitat
Esports

Dijous se celebrarà a Bhubaneswar el sorteig del Mundial de hockey

El combinat de Max Caldas serà al bombo 3, amb França, Malàisia i Corea del Sud

El Kalinga Hockey Stadium serà una de les dues seus del Mundial, que se celebrarà del 13 al 29 de gener del 2023

La selecció espanyola participarà, entre els dies 13 i 29 del proper mes de gener del 2023, d’aquí a quatre mesos, en la Copa del Món masculina de hockey. El sorteig de la competició es desenvoluparà dijous a les 8.30 hora catalana (12, hora local) al Centre de Convencions Lok Sewa Bhawan de la ciutat índia de Bhubaneswar. Aquesta localitat i la de Rourkela, a 312 quilòmetres de distància, acolliran en dos espectaculars escenaris: el Kalinga Hockey Stadium i al Birsa Munda Hockey Stadium de Rourkela. Hi prendran part un total de 16 seleccions (set europees, quatre asiàtiques, una africana, dues americanes i dues oceàniques).

Pel que fa als participants europeus, a banda del combinat que prepara Max Caldas, hi prendran part Bèlgica, els Països Baixos, Alemanya, Anglaterra, França i Gal·les.

Per part d’Àsia hi competiran la selecció amfitriona, l’Índia, Malàisia, el Japó i Corea del Sud. Sud-àfrica serà el representant del continent  africà, Argentina i Xile de l’americà i Austràlia i Nova Zelanda d’Oceania.

España Hockey Espanya FIH Pro League

El bombo 1 estarà format per l’Índia, Bèlgica, Austràlia i els Països Baixos. El 2 l’integren Alemanya, Anglaterra, Nova Zelanda i Argentina. Espanya estarà present al bombo 3 al costat de França, Malàisia i Corea del Sud. Al quart i darrer bombo hi entraran Sud-àfrica, Gal·les, el Japó i Xile. El sorteig es podrà seguir en directe a través del següent enllaç: “Watch.Hockey is THE digital home of hockey.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top