Publicitat
Esports

Xavi Lleonart es lesiona de gravetat al genoll

Dissabte serà sotmès a una ressonància magnètica per conèixer l’abast real de la lesió

Xavi Lleonart, davanter de l'RC Polo de Barcelona

El davanter internacional de l’RC Polo de Barcelona Xavi Lleonart s’ha lesionat, sembla que de gravetat, al genoll esquerre. La lesió va tenir lloc durant la final del Campionat de Catalunya de Divisió d’Honor masculina. “Estic pendent de diverses proves, però la cosa no pinta bé”, va explicar ahir el jugador terrassenc, que demà serà sotmès a una ressonància magnètica en una clínica de Barcelona.

Els metges han descartat que tingui alguna afectació òssia al genoll, però es temen que tingui els lligaments afectats. “Va ser una jugada de mala sort. M’ho vaig fer tot sol. Se’m va quedar la cama travada a la gespa i vaig notar de seguida que m’havia fet mal”, va comentar el jugador terrassenc, que va abandonar el camp en llitera.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top