Publicitat
Esports

El Terrassa FC busca el primer triomf

Diumenge a les 12 hores, el conjunt de Jordi López rebrà la SD Formentera en partit de la quarta jornada. Després d’acumular sols 2 punts de 9 possibles, els egarencs han de sumar de tres en tres

La SD Formentera visitarà aquest diumenge a les 12 hores el municipal de Ca n’Anglada per enfrontar-se a un Terrassa FC necessitat de punts. Guanyar el conjunt illenc és una condició innegociable per al conjunt que prepara Jordi López, que ha sumat 2 dels 9 punts que s’han posat fins ara en joc. Sumar la primera victòria de l’exercici és el gran objectiu dels terrassistes. També d’un Formentera que ha empatat els tres partits que ha disputat, al camp de la Peña Deportiva i a casa contra l’Atlético Saguntino i el Manresa.

La temporada passada, el Terrassa es va imposar per 4 gols a 1 al conjunt balear, per bé que va caure per 3 a 0 a les Illes. Tot i l’exigència classificatòria, el tècnic del Terrassa FC, Jordi López, afronta el matx sense nervis i amb una gran il·lusió per donar la primera gran alegria de la temporada a l’afició. “Estem amb moltes ganes de retrobar-nos amb la nostra afició. Necessitem la seva empenta. Les sensacions de l’equip són bones, però al final necessitem punts. No es viu de sensacions. Afrontem el partit amb molt optimisme. Sabem que necessitem guanyar. L’equip està confiat, amb ganes, potser amb certa ansietat, propiciada pel fet de saber que s’estan fent les coses molt bé, però no acaben d’arribar els resultats”.

El lateral dret grec Nikolas Spartalis serà baixa per sanció com a conseqüència de la targeta vermella que va veure al camp de la Peña Deportiva de Santa Eulària. Ocuparà la seva posició Diego Garzón, ja restablert de la greu lesió al genoll que va patir la temporada passada. Qui encara no entrarà a la llista de convocats és el central Fran González, que arrossega molèsties als adductors.

Necessitats

L’entrenador terrassista considera que el Formentera serà un rival molt complicat. “En aquesta categoria cal suar sang a cada partit per treure els punts. Hem d’intentar jugar les nostres armes. Cal que aquí a casa els equips pateixin molt. Necessitem començar a sumar de tres en tres”, va comentar.

El Formentera no ha perdut encara cap partit, però tampoc n’ha guanyat cap. Ha marcat un gol i n’ha encaixat un altre. Practica un futbol força directe. Defensivament treballa molt bé i té futbolistes talentosos, per bé que ha canviat força peces amb relació a la temporada passada. “Tenen les idees molt clares i no assumeixen massa riscos. El seu bloc defensiu és molt intens. Saben protegir-se molt bé. És un rival molt competitiu que ens ho posarà molt difícil. Vindran aquí a complicar-nos el partit, però hem d’estar molt atents”, comentava ahir el tècnic, que confia a repetir el triomf de la temporada passada.

Carlos Martínez: “Els resultats arribaran”

Una lesió el va maltractar la temporada passada, però enguany, el davanter Carlos Martínez es troba més motivat que mai. “He viscut la cara lletja del futbol, però en surto molt reforçat. Penso que fins i tot m’ha anat bé per tornar ara oferint una millor versió meva. El club va confiar en mi i estic disposat a ajudar l’equip tant com pugui”, assenyala. Tot i que els resultats no estan arribant, el davanter és optimista. “Voldríem dur més punts, però al final això és molt llarg. No hem estat a l’altura a nivell de resultats, però estem molt tranquils. Sabem que hem de posar una marxa més. Els resultats arribaran”, comenta.

Dimecres a les 19 hores, a Huarte

El Terrassa iniciarà dimecres a les 19 hores la seva trajectòria a la fase estatal de la Copa Federació al camp del CD Itaroa Huarte, un equip de la Tercera RFEF. Com totes les eliminatòries, es jugarà a partit únic. En cas d’empat hi haurà una pròrroga de 30 minuts i, si cal, penals. L’expedició terrassista viatjarà dimarts cap a Huarte, un poble d’uns 7.000 habitants situat a 6 quilòmetres al nord-est de Pamplona. Si supera aquesta primera ronda estatal, el conjunt que prepara Jordi López jugarà com a local, al municipal de Ca n’Anglada, davant del guanyador del partit entre l’Izarra navarrès i l’Atlético Monzón aragonès. Si també es classifica, jugarà la final del grup “B”. Si la guanya entrarà a la Copa del Rei contra un rival de Primera Divisió.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top