Publicitat
Esports

Derrota massa cruel del Terrassa FC a casa

Un penal a les acaballes del matx ha condemnat els de Jordi López

El lateral del conjunt egarenc Diego Garzón controla davant del visitant Joel Ngoya / Nebridi Aróztegui

El Terrassa FC ha merescut més en el seu partit a casa contra el Formentera, però un penal, protestat pels locals, en els últims instants, ha suposat una nova derrota dels de Jordi López, que han sumat 2 punts de 12 possibles i son penúltims.

Els conjunt egarenc ha ofert bones estones de futbol, si bé no ha pogut puntuar i continua sense conèixer el triomf en les quatre jornades disputades fins ara.

Els locals han portat el pes del joc durant tot el matx i han gaudit de bones opcions al principi, primer amb una rematada d’Aythami després d’una centrada de Lucas Viña, que el porter visitant ha evitat amb una bona intervenció.

Després ha estat Diego Garzón qui ha servit una bona pilota a David Jiménez, però la seva rematada ha sortit fora. Adri Lledó, més tard, també ho ha intentat amb un xut des des de fora de l’àrea en una acció assajada de córner, però la pilota ha sortit massa alta.

En el minut 20, el Formentera, molt correcte en defensa, s’ha avançat en el marcador, en un córner que Mendinueta ha rematat de cap a dins de la porteria del Terrassa FC. Els de López han reaccionat i Neeskens, pentinant un llançament de córner, ha estavellat la pilota al travesser. Fins al descans, ho han provat, sense fortuna, Aythami i Servetti.

A la segona meitat, el panorama ha estat similar, amb els locals amb la possessió de l’esfèric i el Formentera amb vocació defensiva i mirant de sorprendre a la contra. En el minut 8, Vivi, de cap, ha vist com un defensa refusava a córner. En el minut 11, en una de les millors combinacions dels de López, ha arribat l’empat a un amb una centrada final de Jordi Cano que David Jiménez ha concretat al segon pal.

Amb l’empat al sac, el Terrassa FC ho ha provat de totes les maneres, però no ha pogut. Aythami, en una jugada personal, s’ha trobat amb una excel·lent aturada del porter visitant i Jordi Cano, en la millor ocasió, no ha pogut afinar el seu xut, que ha creuat massa. Quan l’empat semblava el mal menor pel Terrassa FC, ha arribat la jugada del penal, en una acció de Kaslnins, que ha passat la pilota a Jaime de las Marinas que, segons l’àrbitre, ha sigut objecte de penal. Un penal que ha convertit Julen Ekiza, enganyant al porter Marcos Pérez, i que ha significat l’1 a 2 definitiu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top