Publicitat
Esports

El San Cristóbal puntua al camp del Sants

Castelldefels i Badalona, propers rivals al municipal de Ca n’Anglada

Mario Cantí ha estat l'autor del gol parroquial a Barcelona

En partit corresponent a la tercera jornada de lliga del grup cinquè de la Tercera Divisió de la RFEF, el San Cristóbal ha empatat a un gol davant del Sants al camp de l’Energia. Ambdós conjunts continuen empatats a la zona mitjana de la classificació. Acumulen 4 punts i un balanç d’una victòria, un empat i una derrota.

El primer temps ha estat de domini visitant. Els d’Oliver Ballabriga han tingut més la pilota, però els ha faltat profunditat. Els barcelonins, per la seva banda, han generat poc perill i sempre en accions a pilota aturada.

La situació s’ha equilibrat a la represa. El local Àlex Ruiz ha rematat al minut 59. Al 61, un gol de Caresia ha estat anul.lat per orsai. I al minut 64, Marc Gabaldón ha posat per davant el Sants en una acció ben trenada que el porter parroquial havia aturat en primera opció.

Ha continuat treballant el San Cristóbal per rescatar algun punt i ho ha aconseguit. Al minut 77, Mario Cantí ha establert l’1 a 1 definitiu en rematar una bona centrada des de la banda esquerra.

Tindrà ara el San Cristóbal dos encontres consecutius a casa, davant de Castelldefels i Badalona.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top