Publicitat
Esports

El CN Terrassa debutarà amb el Honved Budapest a l’Euro Cup masculina

El conjunt que prepara Dídac Cobacho s’enfrontarà al Honved Budapest en la seva estrena a Eslovènia

El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa ja coneix el calendari de partits que haurà de disputar en la primera fase de l’Euro Cup que afrontarà entre el 13 i el 16 d’octubre a Kranj (Eslovènia). El conjunt de Dídac Cobacho, enquadrat en el grup “C”, debutarà el dijous 13 contra el Honved Budapest hongarès a les 17 hores. El divendres 14 disputarà dos partits. A les 11.40, s’enfrontarà contra el conjunt amfitrió, el Triglav Kranj, i, a les 17 hores, tindrà com a rival el VK Valis serbi. El dissabte 15 s’enfrontarà al Telimar Palermo a les 20.20 hores, i el diumenge 16 tancarà la fase contra l’Estrasburg francès a les 13.20 hores.

Els quatre primers de cada grup accediran a la segona fase, que tindrà lloc entre el 28 i el 30 d’octubre, mentre que el cinquè i el sisè continuaran a Europa en una nova competició, la Challenger Cup, que també aplegarà els dos últims classificats de cada grup de la primera fase de la Champions League. La primera fase de la Challenger Cup se celebrarà de l’11 al 13 de novembre.

Euro Cup

Calendari 1a fase. Grup C. Kranj (Eslovènia)

 

Dijous 13 d’octubre

17.00h. Honved Budapest – CN Terrassa

18.40h. Triglav Kranj – VK Valis

20.20h. Telimar Palermo – Estrasburg

Divendres 14 d’octubre

 10.00h. Telimar Palermo – VK Valis

11.40h. Triglav Kranj – CN Terrassa

13.20h. Estrasburg – Honved Budapest

 

17.00h. CN Terrassa – VK Valis

18.40h. Triglav Kranj – Estrasburg

20.20h. Telimar Palermo – Honved Budapest

 

Dissabte 15 d’octubre

 17.00h. VK Valis – Estrasburg

18.40h. Triglav Kranj – Honved Budapest

20.20h. Telimar Palermo – CN Terrassa

 

Diumenge 16 d’octubre

 10.00h. Honved Budapest – VK Valis

11.40h. Triglav Kranj – Telimar Palermo

13.20h. CN Terrassa – Estrasburg

Quatre grups

La primera fase de l’Euro Cup contempla tres grups més. L’”A”, que es desenvoluparà a Salònica (Grècia), aplegarà el VK Solaris croat, el Ludwigsburg 08 alemany, el Montpellier francès, el CN Echeyde, el ZV De Zaan dels Països Baixos i els amfitrions, el PAOK Salònica. El “B”, que tindrà lloc a Siracusa (Itàlia), reunirà el Szolnoki Dozsa hongarès, el Partizan Belgrad serbi, l’Ydraikos NC grec, el Pays d’Aix francès, el ZVL 1886 dels Països Baixos i els amfitrions, el CC Ortigia. Finalment, en el grup “D”, amb seu a Barcelona, competiran el Trieste Pallanuoto italià, l’Apollon Smyrnis grec, l’Estrella Roja serbi, el BVSC Zuglo hongarès, el SKP Kosice eslovac i el CE Mediterrani.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top