Publicitat
Esports

El CN Terrassa, eliminat per penals de la Copa Catalunya

Els egarencs jugaran ara contra el perdedor del Barceloneta-Mataró

Dídac Cobacho, donant instruccions als seus jugadors

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va caure eliminat contra el CE Mediterrani al partit de tornada dels quarts de final. El matx d’anada va acabar amb empat a 10 gols i el de tornada amb un 11-11. Va caldre recórrer a la tanda de penals i els barcelonins es van imposar per 9 a 10, eliminant el CN Terrassa. Aquest resultat deixa fora el conjunt de Dídac Cobacho de les semifinals. Els egarencs, però, continuaran jugant per les posicions que van de la cinquena a la vuitena amb el perdedor de l’eliminatòria entre el CN Atlètic Barceloneta i el CN Mataró. La data i el lloc del partit encara estan per determinar.

Els visitants van dominar el primer període. Es van avançar als sis minuts de joc gràcies a un penal transformat per García. Delgado va empatar de seguida, però l’equip del barri de Sants va tancar el quart amb un parcial de 0 a 2, obra de Linares i Pérez (1-3).

En el segon període, el partit es va equilibrar. Alarcón i Delgado van igualar l’electrònic en un tres i no res. Els de Jahzeel Martínez, no obstant, van recuperar les regnes de seguida a través de l’encert de Prat i Estévez. L’escletxa de dos gols es va mantenir fins al descans després que Prat contrarestés la diana prèvia de Delgado (4-6).

A la represa, el panorama no va millorar per als interessos locals, atès que el Mediterrani va ampliar la diferència. Pérez, només començar, va enfilar el marcador fins al 4 a 7. Els terrassencs van reaccionar bé i, mitjan quart, es van col·locar només un gol per sota. Delgado i Sánchez en van ser els artífexs. En el tram final del tercer període, però, els visitants van tornar a engrandir el forat fins a un perillós 7 a 10.

En els últims vuit minuts, el CN Terrassa va mostrar la seva millor versió i va signar una remuntada esplèndida. Díaz, Chico i Flores van situar un esperançador empat a deu a menys de tres minuts per a la botzina. Radic va tornar a avançar el conjunt del barri de Sants, però un penal convertit per Alarcón a falta de cinc segons va conduir el matx a una tanda de penals llarguíssima. La sort va caure del costat visitant, atès que Matarredona va aturar el vintè llançament, obra de Delgado.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top