Publicitat
Esports

Els Països Baixos guanyen l’Europeu sub-21 de korfbal a Terrassa

La selecció catalana va obtenir una històrica medalla de bronze

Una acció del darrer partit de Catalunya al campionat contra Hongria / Lluís Clotet

La selecció dels Països Baixos s’ha proclamat campiona d’Europa de korfbal a la categoria sub-21, competició que s’ha disputat al pavelló municipal de Can Jofresa de Terrassa. El conjunt neerlandès va superar Bèlgica per un ajustat 18 a 17 en el partit decisiu per la medalla d’or del torneig. La selecció catalana s’ha penjat la medalla de bronze en aquesta competició en la qual van prendre part sis equips.

Catalunya ja es va assegurar el tercer lloc del campionat el divendres gràcies a la victòria assolida contra Portugal en un torneig que es jugava en sistema de lligueta. El conjunt català, amb cinc components terrassencs, va tancar la competició amb una nova victòria en el seu partit contra Hongria amb el qual va tancar el campionat. Catalunya va guanyar per 15 a 9, signant un balanç de tres victòries i dues derrotes. Només els Països Baixos i Bèlgica, les dues grans dominadores del korfbal en l’àmbit mundial, van superar el conjunt català.

Pel que fa al partit final, els Països Baixos van obtenir una victòria per la mínima contra Bèlgica per 18 a 17 que li va donar el títol i la medalla d’or de la competició. El partit va ser molt emocionant i es va resoldre gràcies a una cistella del conjunt neerlandès a 45 segons del final del partit.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top