Publicitat
Esports

El Club Egara vol consolidar-se a la zona alta de la taula

El CD Terrassa rep el Complutense i l’Atlètic juga al camp del Júnior de Sant Cugat

Sofía Keenan, jugadora del Club Egara / Lluís Clotet

La vuitena jornada del campionat de lliga a la Divisió d’Honor femenina té com a un dels plats forts el partit que el Club Egara jugarà avui, a les 15 hores, contra la Real Sociedad a les instal·lacions del Pla del Bon Aire. El conjunt local sortirà amb el propòsit de mantenir la seva privilegiada posició a la taula classificatòria, on comparteix el primer lloc amb Polo i Taburiente, encara que les canàries tenen un partit menys. L’Egara s’enfrontarà a un rival classificat en la setena plaça que en la darrera jornada va encaixar una clara derrota al seu camp contra el Júnior de Sant Cugat.

El CD Terrassa es troba en una situació oposada, ja que és cuer sense haver puntuat encara. En la darrera jornada, això si, va estar a punt de sorprendre el Taburiente a casa seva, en el que pot ser una mostra d’una millora en el rendiment del conjunt de les Pedritxes. Avui, a les 15 hores, rep la visita d’un Sanse Complutense classificat en la sisena posició. Finalment, l’Atlètic es desplaça a Sant Cugat per jugar, a les 13 hores, contra el Júnior. Les de Can Salas, malgrat la derrota amb el Club de Campo, estan fent una bona temporada i amb 9 punts estan lluny de la zona de perill. El seu rival d’aquesta setmana és cinquè amb sis punts més a la classificació.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Club Egara vol consolidar-se a la zona alta de la taula
To Top