Publicitat
Esports

La selecció femenina de hockey tanca diumenge el seu stage a València

Espanya prepara la Nations Cup que es jugarà a València de l’11 al 17 de desembre

La davantera terrassenca Marta Segú, celebrant un gol / NEBRIDI ARÓZTEGUI

La selecció espanyola femenina de hockey tancarà diumenge a València el seu penúltim stage de preparació previ a la disputa de la Nations Cup, la competició classificatòria per a la Pro League femenina de la temporada 2023-2024. Es disputarà entre els dies 11 i 17 de desembre, també a les instal·lacions veteranes de Beteró.

Durant aquesta setmana de concentració a la capital valenciana, el combinat que prepara Adrian Lock ha disputat tres partits contra la selecció de la Gran Bretanya. El primer el va guanyar per 2 a 0, el segon va acabar amb empat a 1 i el tercer, disputat dijous, va acabar amb derrota espanyola per 1 a 4.

Entre les 21 jugadores concentrades n’hi ha quatre de terrassenques: Clara Badia (Mannheimer), Marta Segú (RC Polo), Júlia Strappato (Júnior); i Clara Ycart (Düsseldorfer HC). Lock ha convocat a quatre jugadores del grup de desenvolupament, entre les que hi ha Clara Pérez i Clara Barba, ambdues de l’Atlètic Terrassa.

La darrera concentració de les espanyoles es desenvoluparà entre el dilluns 28 de novembre i el diumenge 4 de desembre, també a València. En breu, Lock farà pública la llista de 18 jugadores convocades per a la Nations Cup femenina.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top