Publicitat
Esports

El CN Terrassa femení s’imposa per 0 a 3 a Castellar

El conjunt terrassenc tanca la primera volta en segona posició

El primer equip femení del CN Terrassa continua segon a la classificació del grup “C” de Segona Catalana en imposar-se per 0 sets a 3 a domicili el Castellar i segueix lluitant per disputar la fase d’ascens. El conjunt que preparen Dobón i Requena es va adjudicar el primer set sense cometre pràcticament cap error en la recepció.

El segon set va ser molt més equilibrat. Després d’un 24-24, les terrassenques el van resoldre gràcies a un parell de bones jugades. El joc fluid i determinant en atac va tornar a la tercera mànega, que es va acabar anotant el conjunt del CN Terrassa, que ha tancat la primera volta en una meritòria segona posició. Aquest cap de setmana, el CN Terrassa es desplaça a Molins de Rei.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top