Publicitat
Esports

El CN Terrassa trenca la ratxa de l’Echeyde

El conjunt egarenc ha estat el primer a guanyar els canaris a la lliga

Víctor Flores celebra un dels cinc gols que ha marcat / Alberto Tallón

El Club Natació Terrassa masculí ha batut aquest dimecres l’SC Tenerife Echeyde per 10-7 en partit ajornat corresponent a la tercera jornada de la lliga Divisió d’Honor.. El conjunt de Dídac Cobacho ha ofert una imatge molt sòlida i ha dominat el matx des del principi. Amb aquest resultat, els egarencs acumulen un balanç de quatre victòries i una derrota en els cinc partits disputats.

Els canaris arribaven a la cita en plena forma després de guanyar els quatre compromisos de lliga que havien jugat fins al moment. El CN Terrassa ha arrencat molt seriós, conscient del moment dolç que travessava el rival i ha pres les regnes ben aviat. Un inspirat Víctor Flores, màxim anotador del matx amb cinc dianes, ha estrenat el compte mitjan quart. El neerlandès Keuning ha empatat poc després, però els de Cobacho han obert la primera escletxa amb un doblet de Flores (3-1).

En el segon període, l’actuació de Malnero sota els pals ha impedit que els egarencs ampliessin substancialment la diferència. En tot cas, han establert un marge còmode de tres gols al descans. Alegre, en superioritat numèrica, ha apropat els canaris. El CN Terrassa, no obstant, ha replicat amb dos gols consecutius de Chico i Delgado que han situat el 5 a 2 amb què s’ha arribat a la pausa.

A la represa, l’equip de Dídac Cobacho ha certificat el triomf. Flores, en ratxa, ha enfilat l’electrònic fins al 6 a 2. Mercado, en home de més, ha mirat de reenganxar els visitants a la lluita per la victòria. Però les dianes posteriors de Flores i Delgado han esvaït les esperances del Tenerife Echeyde (8-3). Alegre, en els últims segons, ha retallat distàncies.

En el darrer període, els terrassencs han gestionat sense patiment la renda adquirida. Els canaris s’han apropat fins als dos gols gràcies a l’encert d’Español i Salvador, però el triomf local no ha perillat. De Lera i Delgado han tornat a ampliar el forat fins als quatre gols (10-6) i Mercado, sobre la botzina, ha establert el 10 a 7 definitiu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top