Publicitat
Esports

Konstantinos Tsakiris, el gran desconegut en el Terrassa FC

El nou màxim accionista del club egarenc inicia una nova etapa amb moltes incògnites

Konstantinos Tsakiris ha elevat la seva participació en el Terrassa FC fins a convertir-se en el primer accionista de la societat anònima / Nebridi Aróztegui

Moltes incògnites s’obren en relació al futur del Terrassa FC després del canvi d’accionariat que ha tingut lloc a la societat anònima. Jordi Cuesta ha deixat de ser el primer accionista, un escenari desconegut des del seu aterratge al club egarenc l’any 2015 malgrat que conserva la presidència i una majoria en el capital social si a la seva participació, del 30%, s’afegeix la de persones afins. Amb aquest percentatge, representen poc més del 52% de les accions. L’empresari grec Konstantinos Tsakiris s’ha convertit en el primer accionista després de les aportacions econòmiques realitzades en les dues darreres temporades i és el dipositari del 44,94% dels títols de la societat.

De moment, això no ha provocat canvis en l’estructura de direcció, encara que per primer cop a la història el Terrassa FC té com a principal dirigent una persona de fora de la ciutat. Jordi Cuesta ha dit que no marxa ni del club ni de la màxima responsabilitat, però que li calia el suport econòmic que aporta Konstantinos Tsakiris. En tot cas, aquest canvi mantindrà una tendència a l’alça en el futur i l’empresari grec podria superar el 50% de les accions aviat. Això podria comportar un canvi en la capacitat de prendre decisions dels dos màxims accionistes del club, que quedarien en mans de Tsakiris malgrat que les dues parts diuen que formen un equip sense fissures.

Els plans de futur de Konstantinos Tsakiris en el Terrassa FC són una incògnita per l’hermetisme que hi ha amb relació al seu paper i a la seva figura. Quan va arribar al club egarenc l’any 2020 ja va advertir que tindria molt poca presència pública i així ha estat. Considerat com una de les principals fortunes al seu país, aquest empresari del sector naval de 51 anys, va ser el propietari del Panionios de la Primera Divisió de Grècia.

Del Terrassa FC només ha parlat un cop, en una entrevista a Diari de Terrassa el mes d’octubre de 2020. En la mateixa va lloar l’estat econòmic i esportiu del club, va manifestar que tenia unes grans possibilitats de futur i va situar la Segona Divisió com la principal meta a assolir, sense quantificar la inversió econòmica prevista. També va destacar la seva bona sintonia amb Jordi Cuesta i la necessitat que el Terrassa construeixi una ciutat esportiva. “Serà la inversió més gran de la història del club”, va dir.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top