Publicitat
Esports

El Terrassa FC continua amb la seva escalada després de vèncer al Mallorca “B”

Un solitari gol del capità Àlex Fernández, a la primera meitat, ha estat suficient per al triomf dels de Jordi López a casa

Àlex Fernández, autor del gol, i Aythami, l'assistent, celebren l'1 a 0 del conjunt egarenc / Nebridi Aróztegui

Triomf per 1 a 0 del Terrassa FC davant del Mallorca “B” al Municipal de Ca n’Anglada que certifica el bon moment dels de Jordi López que mantenen la seva línia ascendent. Àlex Fernández, després d’una passada d’Aythami, ha estat l’autor del gol que ha suposat una victòria molt important pel seu equip.

El Terrassa FC ha dominat el joc durant gairebé tota la primera meitat, si bé, li ha faltat concretar aquesta superioritat en l’apartat de les ocasions de gol. Els de Jordi López han guanyat la, possessió de la pilota, si bé no ho ha traduït en grans opcions per marcar.

La primera i més clara ha arribat en el minut 5, en una acció de Carlos Martínez per la banda esquerra que Aythami, amb tot a favor seu, ha desaprofitat amb una rematada de cap que ha sortit fora. El conjunt terrassenc ha continuat controlant la situació davant d’un Mallorca “B” defensiu i que ho fiava tot a contraatacs que no ha pogut elaborar.

En el minut 16, el visitant Gàlvez ha fet un parell de bons retalls al llindar de l’àrea local, però quan ha volgut xutar, Neeskens ha interceptat el seu intent.El mateix Neeskens ha provat de sorprendre el porter mallorquí amb un bon xut que li ha sortit alt i ha replicat el conjunt balear amb una rematada de Joel que Jaouad, de cap, ha desviat a córner.

I en el minut 34, el Terrassa FC s’ha avançat en el marcador, després d’una jugada Aythami que ha servit en safata al capità Àlex Fernández, que ha superat al porter del Mallorca “B” Pere Joan, amb un precís xut creuat. Amb el gol en contra, els visitants ha semblat que reaccionaven, però ha estat el Terrassa FC el més incisiu dels últims instants fins al descans. Tanmateix, els de López no han pogut crear cap acció més de perill fins a la finalització d’aquest primer temps.

A la segona meitat, el Mallorca “B” ha sortit amb una mica més d’empenta en els primers minuts, però aquest escenari ha durat ben poc. El seu tècnic Julián Robles ha ordenat quatre canvis de cop i el seu equip ha semblat despertar de la tediosa primera part que havia dut a terme. Ha estat un miratge.

Sergi Serrano, en el minut 50, ha protagonitzat una bona acció individual que la defensa ha avortat enviant la pilota a córner. Dos minuts més tard, Aythami ha reclamat un penal per mans després de rematar de cap una centrada de Lucas Viña pel cantó esquerre de l’atac dels terrassencs.

Després, ho ha intentat Valverde i Llabrés per part visitant, amb xuts que la defensa ha refusat sense gaires complicacions. El partit s’ha equilibrat molt i cap dels dos equips ha pogut imposar el seu ritme. Tovar ho ha provat, en el minut 70, amb una rematada que s’ha perdut per la línia de fons.

L’entrenador local també ha mogut peces i han entrat a la vegada Babanzila Meshak, Servetti i Spartalis, que han substituït Adri Lledó, Aythami i Carlos Martínez. En el tram final del matx, el Terrassa FC ha creat algunes situacions per marcar, com una acció entre Sergi Serrano i David Jiménez que s’ha anul·lat per mans.

Els de López han mantingut una ferma defensa que ha evitat les arribades dels mallorquins i, en la faceta ofensiva, no han estat molt regulars, però no l’han abandonat en cap moment, buscant el gol de la sentència fins a la conclusió.

Tovar, en el minut 85, ha posat a prova els reflexos del porter Marcos Pérez, que ha refusat a córner un xut força perillós del capità dels visitants.Lucas Viña, amb un xut des de fora de l’àrea, ha provat fortuna, però la pilota ha impactat en un defensor del Mallorca “B”. Ja en el temps afegit, i en una contra liderada per Sergi Serrano, Óscar Vacas ha pogut fer el segon del conjunt egarenc, però el seu xut ha sortit fora.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top