Publicitat
Esports

Derbi comarcal de waterpolo entre CN Terrassa i CN Sabadell

Els egarencs afronten el dijous un partit de la màxima exigència contra el líder

El CN Terrassa masculí juga aquest dijous, a les 12.45 hores, contra el CN Sabadell en partit avançat de la novena jornada del campionat de lliga. Després de batre el CN Barcelona dissabte, el conjunt de Dídac Cobacho afronta un altre  matx d’extrema dificultat, atès que els sabadellencs, actuals campions de l’Euro Cup, són líders amb vuit victòries en vuit partits disputats.

El tècnic local, que afronta el repte amb el planter al complet, qualifica el matx com a “molt difícil”. “El Sabadell és el líder de la lliga per mèrits propis. Va ser capaç de guanyar el Barceloneta, és l’actual campió de l’Euro Cup i aquest any està jugant la fase de grups de la Champions League, cosa que sempre t’aporta un punt extra de rendiment”.

Tenint en compte el potencial en atac del Sabadell, Cobacho adjudica un paper fonamental a la defensa. “Hem de contenir-los per tal d’intentar arribar al final del partit amb opcions. És un partit que hem de coure a foc lent, sense pressa ni precipitació. L’hem d’anar treballant a poc a poc”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top