Publicitat
Esports

El CN Terrassa femení goleja el CN Catalunya

El conjunt local ha sentenciat amb un 6 a 1 al quart període

Anna Finestra, autora d'un gol contra el CN Catalunya / Alberto Tallón

El CN Terrassa femení de waterpolo ha golejat aquest dijous el CN Catalunya a la piscina de l’Àrea Olímpica per un contundent marcador de 15 a 6 en partit avançat de la desena jornada de la Divisió d’Honor. Dos parcials contundents en el primer i en el darrer quart han marcat les diferències en un encontre que ha permès les locals retrobar-se amb la victòria després de la derrota contra el Mediterrani de la darrera jornada.

El conjunt de Xavi Pérez ha protagonitzat un bon inici de partit. Paula Camus ha avançat les locals en el primer minut, però Van Rijn ha empatat tot seguit pel CatalunyaFleurien Bosveld ha tornat a posar el CN Terrassa per davant al marcador, Nina Ten Broek ha anotat el 3 a 1 i Kindred Paul ha fet el 4 a 1 amb el qual s’ha arribat al final del primer període. Les egarenques han ampliat distàncies a l’inici del segon quart. Anna Finestra ha estat l’encarregada de situar el 5 a 1 al marcador abans que Van Rijn marqués el seu segon gol. El Catalunya ha escurçat distàncies amb un nou gol de Clara Díaz i abans del descans Paula Camus ha fet el 6 a 3 amb el qual s’ha arribat al descans.

El conjunt de Xavi Pérez ha sortit amb el propòsit de resoldre el partit i Fleurien Bosveld ha estat l’autora del 7 a 3. Però primer Schuijt i després Susana Díaz han reduït distàncies amb el 7 a 5. El CN Terrassa ha contestat amb dos gols abans del final del tercer quart, anotats per Kindred Paul i Paula Camus que restablien la superioritat de les egarenques.

Amb els quatre gols de renda, el CN Terrassa ha mantingut un bon ritme de joc que ha deixat sense opcions el CN Catalunya. Laura Ferrer ha fet el 10 a 5 a l’inici del quart període, abans que Schuijt marqués el sisè gol de les barcelonines. Les locals van signar un parcial final de 5 a 0 per tancar el resultat. Pili PeñaKindred Paul, Laura Ferrer, Daniela Quinzada i novament Laura Ferrer han estat les golejadores egarenques.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top