Publicitat
Esports

El derbi masculí de waterpolo és pel CN Sabadell

Un parcial de 0 a 3 en el primer quart ja ha marcat la tendència del partit

Una acció dó del jugador del CN Terrassa Jordi Chico / Lluís Clotet

El CN Terrassa masculí ha perdut aquest dijous per 7 a 11 contra el CN Sabadell en partit avançat de la novena jornada de la lliga de Divisió d’Honor. Els egarencs han pagat un mal inici de partit davant un rival que encapçala la classificació del campionat amb nou victòries en nou partits.

El partit no ha començat bé pels interessos del conjunt local, que ha cedit un marcador en contra de 0 a 3 en el primer període. Valera ha avançat el CN Sabadell als cinc minuts de partit i l’egarenc Bernat Sanahuja ha anotat després el 0 a 2 en transformar un penal comès per Oriol Rodríguez. Poc després, Averka ha anotat un 0 a 3 que posava el partit molt complicat pels jugadors de Dídac Cobacho. El segon període ha començat bé pels interessos del CN Terrassa, amb un gol de Rubén de Lera que l’acostava en el marcador. Però Bonet ha restablert l’escenari anterior i ha marcat l’1 a 4 pels visitants. El joc ha estat més igualat en aquest segon parcial i Adrià Delgado ha marcat el seu primer gol per fer el 2 a 4. L’intercanvi de gols s’ha mantingut amb el 2 a 5 de Bernat Sanahuja, però Jordi Chico ha anotat el tercer gol dels egarencs. Bernat Sanahuja ha fallat un penal pel CN Sabadell. Amb el 3 a 5 s’ha arribat al descans.

El tercer quart ha començat malament pels interessos del CN Terrassa. Els sabadellencs han marcat dos gols en els primers compassos a càrrec de Sergi Cabanas i Bernat Sanahuja i han enfilat les diferències fins als quatre gols (3-7). Ricard Alarcón ha contestat per part del CN Terrassa, però Averka ha restablert la distància amb un 4 a 8 que situava els locals en un escenari complicat de cara al tram final del partit. A deu segons del final del quart, Rubén de Lera ha fet el 5 a 8, però el CN Sabadell encara ha tingut temps de fer el novè gol a càrrec de Sanahuja.

El CN Terrassa ha intentat forçar al seu rival en el darrer període. Ricard Alarcón ha fet aviat el 6 a 9, però Bernat Sanahuja ha contestat aviat amb el desè gol sabadellenc. Víctor Flores ha tornat a marcar pel CN Terrassa (7-10) i Gerard Gil ha tancat el partit amb el darrer gol del CN Sabadell a poc més d’un minut pel final.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El derbi masculí de waterpolo és pel CN Sabadell
To Top