Publicitat
Esports

El CN Terrassa goleja a Alemanya a la Challenger Cup

Els egarencs posen un peu i mig a les semifinals de la competició europea

Adrià Delgado, jugador del CN Terrassa

Triomf incontestable del CN Terrassa aquest dimarts a la piscina de l’SV Ludwigsburg 08 alemany per nou gols de diferència (7-16) que situa els egarencs amb un peu i mig a les semifinals de la Challenger Cup. La renda sembla definitiva de cara al partit de tornada que es disputarà a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica el pròxim 8 de febrer. L’equip egarenc s’ha mostrat molt sòlid en tot moment, amb una defensa efectiva i una alta capacitat en atac que ha superat la resistència del seu rival.

El CN Terrassa ha portat el control del partit en tot moment. I des de l’inici del partit ha mostrat una gran solidesa en el seu joc. Víctor Flores ha avançat els egarencs en el marcador, però els alemanys han donat la volta al resultat amb dos gols de Tobias Bauer. Ha estat només un mirall, ja que el conjunt de Dídac Cobacho ha respost amb un parcial de 0 a 3 amb gols de Ricard Alarcón, Jordi Chico i Víctor Flores. Amb un prometedor 2 a 4 ha finalitzat el primer quart.

Els egarencs han començat amb molt bon peu el segon parcial. Ricard Alarcón i Adrià Delgado han ampliat la diferència fins al 2 a 6. Bauer ha reduït distàncies abans que Jordi Chico anotés el 3 a 7. Kutchuashvili ha deixat el resultat en el 4 a 7 amb el qual s’ha arribat al descans.

La defensa del CN Terrassa ha destacat en un tercer quart de clar domini egarenc. Ricard Alarcón i Wilson han anotat dos gols que han augmentat la renda fins al 4 a 9. L’exjugador del CN Terrassa Sergio Prieto ha fet l’únic gol dels alemanys en aquest tercer període. Rubén de Lera i Ricard Alarcón han reflectit en el marcador la solidesa del joc dels de Dídac Cobacho amb dos nous gols. S’ha arribat al final del tercer període amb un prometedor 5 a 11.

El CN Terrassa no ha aixecat el peu de l’accelerador en el darrer quart, buscant en tot moment la màxima renda de cara a la tornada a la piscina de l’Àrea Olímpica. Rubén de Lera ha augmentat la diferència fins als set gols (5-12) i Kutchuashvili ha contestat amb el sisè gol dels locals. La major capacitat del CN Terrassa en tots els àmbits ha propiciat un altre parcial de 0 a 3, amb gols d’Adrià Delgado, Víctor Flores i Rubén de Lera (6-15). Dimtrov ha anotat el setè i últim gol del seu equip i Wilson ha tancat el partit amb el setzè gol del CN Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El CN Terrassa goleja a Alemanya a la Challenger Cup
To Top