Publicitat
Esports

El CN Terrassa femení torna a la lliga

Les egarenques visiten la piscina de l’EW Zaragoza

El CN Terrassa és el clar favorit en aquest partit / Alberto Tallón

Després de classificar-se brillantment per als quarts de final de l’Euro Cup, l’equip femení del CN Terrassa torna aquest dimecres a la lliga de Divisió d’Honor de waterpolo visitant la piscina del Parque de Bomberos per enfrontar-se a l’EW Zaragoza (18.30 hores) en partit corresponent a l’onzena jornada del campionat, la darrera de la primera volta. El conjunt de Xavi Pérez, que acumula un balanç de sis victòries i quatre derrotes, afronta un matx assequible sobre el paper, atès que les aragoneses han perdut els onze partits que han disputat.

El tècnic local, que compta amb el planter al complet, reconeix el paper de favorit del seu equip però fa una crida a mantenir la tensió. “És cert que som millors, però no ens podem despistar en absolut. És una piscina incòmoda i hem de sortir molt concentrades”. Pérez explica que l’equip arriba molt bé a aquest retorn de la lliga. “Evidentment, la classificació per a quarts de l’Euro Cup va suposar una injecció de confiança, encara més per la forma com es va produir, i va reforçar la feina que estem fent, cosa que és molt important en un equip jove. Aquesta temporada, en tots els desenllaços ajustats, ens havia sortit creu. Esperem haver canviat la dinàmica, tenint en compte sobretot el mes tan decisiu que tenim per davant”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El CN Terrassa femení torna a la lliga
To Top