Publicitat
Diners

Cirsa passa a controlar el 100% de la casa d’apostes Sportium

La multinacional del joc i oci Cirsa, amb seu central a Terrassa, s’ha fet amb el 100% de Sportium Apuestas Deportivas després d’adquirir per setanta milions d’euros el 50% de la societat a Ladbrokes Betting & Gaming, propietat del grup britànic GVC Holdings, Cirsa és la primera companyia del sector a Espanya, controlada pel fons de capital de risc Blackstone, i GVC Holdings, multinacional britànica de joc i apostes que l’any passat va adquirir Ladbrokes. Encara que la transacció, subjecta a les aprovacions reguladores pertinents, implica que Cirsa passa a tenir la totalitat del capital de Sportium, GVC continuarà com a proveïdor de continguts de la casa d’apostes esportives. L’actual equip directiu de la societat, a més, seguirà al capdavant del negoci.

Joaquim Agut, president i CEO de Cirsa, va afirmar ahir en un comunicat que l’acord “reforça la nostra estratègia de creixement rendible, eficient i sostenible. Representa també consolidar la nostra presència multicanal en el mercat de les apostes esportives”. Agut va destacar el seu agraïment a l’equip directiu i empleats de Sportium “pel seu acompliment en el desenvolupament la companyia, així com a GVC per tots aquests anys de col·laboració i, a partir d’ara, com a proveïdor de continguts”. Per part seva, Kenneth Alexander CEO de GVC va declarar que “la nostra companyia bwin és un dels operadors líders del joc en línia a Espanya. La venda de la nostra participació en Sportium ens permet simplificar el nostre negoci en el mercat nacional. Volem destacar l’excel·lent relació de socis que hem mantingut amb Cirsa i ens alegrem de seguir la nostra relació com a proveïdors industrials”.

Des de la seva creació en 2007, Sportium s’ha consolidat en el sector retail amb 3.000 punts de venda, la xarxa més gran de distribució a Espanya gràcies també a acords estratègics amb partners tecnològics i de distribució líders en els seus respectius sectors. Així mateix, compta amb una posició de lideratge en el canal en línia. En 2016 va iniciar la seva internacionalització a Llatinoamèrica.

Patrocinador oficial
Des de 2014, Sportium és Patrocinador Oficial i Integrity Partner de LaLiga. El mes de juny passat, la marca va rebre el premi eGaming al Millor Operador del Mercat per part de JDigital.

Cirsa Gaming Corporation és un dels líders mundials en l’activitat del joc i oci i la primera companyia del sector a Espanya. Compta amb 14.500 empleats.

La seva oferta està integrada per 148 casinos, més de 70.000 màquines recreatives, 70 sales de bingo, 190 salons de joc i 3.000 punts d’apostes esportives. També desenvolupa l’activitat de joc en línia a Espanya i Colòmbia amb les corresponents llicències.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top