Publicitat
Diners

Banc Sabadell aposta per Typs: app que permet avançar el sou

Typs, l’app que ofereix a empreses i empleats la possibilitat de cobrar el sou per avançat, ha donat entrada en el seu capital a BStartup de Banc Sabadell, el fons de capital risc Encomenda Smart Capital i l’entitat pública Institut Català de Finances (ICF) en una nova ronda de finançament.

La plataforma, que va ser creada fa poc més de sis mesos en l’entorn de Nucli Venture Builder de Carlos Blanco, es presenta com un innovador benefici social amb el qual els empleats ja no han d’esperar a final de mes per rebre la seva nòmina. En l’app de Typs poden veure el seu salari meritat diàriament i accedir a l’import que necessitin quan vulguin en dos clics. "Les empreses que ofereixen Typs com a benefici social proporcionen tranquil·litat financera als seus empleats, augmentant la seva productivitat i fidelitat, i ho fan sense impacte en els seus processos ni en la seva caixa; Typs s’encarrega de tot i més avança els diners" comenta Jaime Jiménez, CEO & Co-fundador de Typs, que afegeix sobre l’entrada d’aquests socis: "No només ens permet obtenir recursos per guanyar velocitat, sinó que són socis estratègics que ens ajudaran de manera rellevant en els nostres plans de futur".

Per la seva banda, el Sabadell, que aposta de nou per una fintech, veu en Typs "una gran oportunitat que va més enllà del fet financer, pel valor social que ofereix i el seu compromís a llarg termini amb el benestar de les empreses i els treballadors" comenta José Carol, director de BStartup.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top