Publicitat
Diners

El negoci de Mapfre a Catalunya creix prop d’un 14,2%

El negoci de Mapfre a Catalunya va ascendir durant els nou primers mesos d’aquest any a 535,2 milions d’euros, la qual cosa representa un creixement del 14,2% respecte al tercer trimestre de l’any anterior. Catalunya suposa el 9,1% del total de negoci de Mapfre a Espanya, les primes del qual van ser de 5.862 milions d’euros en els nou primers mesos d’aquest any. Les primes procedents del negoci de Vida han estat les que han experimentat major creixement en els 9 primers mesos de l’any, amb un total de 189,4 milions d’euros i un creixement del 41,9% respecte al mateix període un any abans. Mapfre compte a Barcelona amb una oficina de gestió patrimonial per a oferir el millor assessorament en productes d’estalvi/inversió als seus clients.

Per la seva part les primes procedents del negoci de salut també han experimentat un creixement positiu. Van aportar un total de 41,5 milions d’euros, la qual cosa suposa un increment de prop del 7,1% respecte al tercer trimestre de l’any anterior i ja són més de 62.038 catalans confien ja la seva salut a Mapfre. La companyia assegura prop de 487.411 vehicles a Catalunya al tancament del tercer trimestre d’aquest any.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top