Publicitat
Diners

Els treballadors de Continental es manifesten dissabte a Rubí

La plantilla de la planta de la multinacional alemanya Continental de Rubí es manifestarà dissabte en defensa dels seus llocs de feina segons ha anunciat UGT FICA de Catalunya. La manifestació començarà aquest dissabte a les 11 del matí, a la plaça del Doctor Pearson i finalitzarà davant l’Ajuntament de Rubí, on es llegirà un manifest i es penjarà una pancarta a la façana de l’edifici. Segons senyala UGT en un comunicat, “els 760 treballadors i treballadores de Continental a Rubí han vist recompensat l’esforç i la feina de dècades amb una comunicació de la multinacional alemanya on posa en dubte el futur de les dues plantes que té al municipi vallesà”. Pel sindicat, “aquesta decisió dràstica no s’han debatut qüestions de caràcter industrial, com la productivitat o l’eficiència de les plantes. Entenem, doncs, que la decisió respon a la cobdícia de la multinacional alemanya i a la manca de voluntat per apostar per uns centres de treball que es troben a l’avantguarda industrial. La manca de polítiques industrials, inexistents a Catalunya des de fa anys, comporta la incertesa per al futur de 760 treballadors”. Segons UGT és per aquesta raó que la “plantilla vol reivindicar els seus llocs de treball”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top