Publicitat
Diners

Línies que ja van molt plenes

L’informe del Racc ha analitzat 42 de les 50 línies de trens de Rodalies, FGCC i Bus Exprés entre les 7.30 hores i les 9.30 hores. Hi ha cinc línies de Rodalies que circulen plenes o per sobre de la seva capacitat màxima al matí, especialment l’R3, que connecta Puigcerdà (Girona) amb L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) i que sol anar al 108% de la seva capacitat. També l’R2 Sud (Barcelona-Sant Vicenç de Calders) i l’R1 (Molins de Rei-Maçanet Massanes) circulen saturades, al 107% i 101% de la seva capacitat, respectivament, mentre que l’R4 (Sant Vicenç de Calders-Manresa) i l’R2 (Castelldefels-Granollers) estan al 100%. Quant a les línies de Terrassa i Sabadell dels Ferrocarrils poden superar el 104% i el 88% del seu aforament, respectivament, entre les 8.30 hores i les 9.30 hores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top