Publicitat
Diners

Circutor participa al prestigiós saló Genera sobre eficiència

L’empresa de Viladecavalls Circutor participa fins divendres el saló Genera, un referent internacional en l’àmbit de l’energía i el medi ambient que organitzada desde ahir Ifema a Madrid. Circutor mostra les últimes novetats en marquesines per a la generació d’energia fotovoltaica amb punt de recàrrega per a vehicles elèctrics, incorporat en la seva pròpia estructura; noves solucions per a la protecció i monitoratge dels "strings" d’un parc fotovoltaic, mitjançant la instal·lació de "combiner boxs" amb el nou sistema STM per a la mesura i control de la generació d’energia, a més d’una àmplia gamma d’estructures per a la instal·lació de panells fotovoltaics en diferents tipus de superfícies.

En l’oferta de Circutor s’ha de destacar la marquesina solar fotovoltaica que integra en la seva pròpia estructura un sistema de recàrrega per a vehicles elèctrics. Aquesta àrea de recàrrega i les seves proteccions elèctriques associades estan específicament dissenyades per a integrar-se a mesura en el propi peu de la marquesina, assegurant el fàcil muntatge i operativitat del sistema.

Aquesta solució permet produir energia dins de les hores solars per a cobrir part del consum elèctric d’una instal·lació així com de la pròpia recàrrega dels vehicles elèctrics. Aquestes marquesines disposen d’un sistema modular, amb mòduls de 2,5 metres d’ample, podent adaptar les places a cobrir segons les necessitats de qualsevol mena d’instal·lació, sense importar el nombre màxim de places. La potència del sistema de recàrrega permet generar una mitjana de 70qm/dia per a cada vehicle elèctric connectat.

Circutor també exposa el "combiner box", que són nous armaris que integren tots els elements associats a la protecció dels fusibles, a més de l’interruptor seccionador de sortida i les proteccions de sobretensión necessàries per a protegir la instal·lació.

Nova etapa
Aquesta edició del saló Genera representa l’inici d’una nova etapa, que posarà especial focus d’atenció en totes aquelles oportunitats que obre la progressiva transformació econòmica i social cap a un escenari baix en carboni, més eficient i de menor impacte ambiental, i en el qual les energies netes són un factor clau de desenvolupament.

Genera fa de la sostenibilitat, la innovació i el negoci, els seus eixos estratègics per a oferir a empreses i professionals una plataforma de contacte comercial i coneixement de totes aquelles tendències, novetats i tecnologies que vénen marcant l’evolució del sector industrial de les energies renovables, la distribució, l’eficiència energètica i les seves principals aplicacions, com en emmagatzematge, autoconsum i mobilitat.

Publicitat
To Top