Publicitat
Diners

“El consumidor està apoderat per les noves tecnologies”

"El nou consumidor, apoderat sobretot per les noves tecnologies, s’ha convertit en el gran protagonista del mercat, perquè les seves decisions de compra determinen qui sobreviu i qui desapareix d’aquest. En la societat actual, on l’oferta és cada vegada més àmplia i variada, els clients s’han tornat més exigents i s’han convertit en usuaris omnicanal. Per tant, ja no existeixen entorns on-line i off-line, sinó que coexisteixen, s’integren i interaccionen entre ells". Així ho sosté Mònica Mendoza, experta en màrqueting, que va participar en una sessió organitzada pe Club Cecot de Màrqueting i Vendes pensada per donar eines i pautes a les pimes en la gestió de l’omnicanalitat. L’experta en conduir la sessió durant més de dues hores va ser Mónica Mendoza, qui forma part del llibre TOP 100 Speakers España (Thinking Heads) i és una conferenciant reconeguda en l’àmbit internaciona, de la motivació, les vendes i el creixement personal.

Més de dues hores
La benvinguda als dos-cents assistents que van omplir la sala d’actes de la Cecot va anar a càrrec del president del Club, Valentí Clotet i abans de donar inici a la conferència, Santi Rius, membre del Club des de la posada en marxa del mateix l’any 2006, va voler retre un breu i emotiu homenatge a la trajectòria de Mònica Mendoza amb qui ha compartit la primera etapa del Club Cecot de Màrqueting i Vendes i altres projectes professionals. A partir d’aquí, Mendoza va agafar el lideratge de la sessió i durant més de dues hores va anar conduint els assistents pel context de l’omnicanalitat en el que es desenvolupa el consumidor d’avui i entre dades, anàlisi, anècdotes i situacions reals expressades en to d’humor, va cobrir les expectatives dels participants. Mónica Mendoza és llicenciada en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona , ha realitzat un màster en Direcció Comercial per EADA i un programa de Creixement d’Empreses pel IESE. De 2002 a 2005 va ser directora comercial de Solostocks.com.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top