Publicitat
Diners

Canvi a la presidència del Club de Màrqueting de Cecot

Valentí Clotet ha deixat en mans de Pol Fantoba la presidència del Club Cecot de Màrqueting i Vendes, càrrec que ha ocupat des de l’any 2017. L’anunci el va fer el passat divendres Antoni Abad, president de la patronal Cecot, en la cloenda de la sessió "Empresàries Km0" que es va celebrar a la Nova Jazz Cava i que va organitzar aquest club empresarial. Antoni Abad va agrair Clotet la seva dedicació i va comentar que els "seus èxits empresarials i nous reptes li requereixen més dedicació". També va aprofitar la seva intervenció per anunciar el nou president del Club, que és Pol Fantoba, cofundador i director de l’agència Lúcid Design Agency.

El mateix Clotet va pujar a l’escenari per ràpid balanç del seu pas pel Club Cecot de Màrqueting. Primer va aprofitar la seva intervenció per mostrar el seu "reconeixement i admiració" per les quatre empresàries que van participar en aquest debat (Núria Betriu, Maria Jesús Sabatés, Natàlia Cugueró i Joana Amat) i després va agrair la dedicació dels integrants de la junta del Club de Màrqueting i Vendes, que el van acompanyar en el seu darrer acte com a president. Valentí Clotet, que va ser director nacional de vendes de Danone i que ara ha endegat un projecte empresarial propi, va remarcar que durant aquests anys el Club ha fomentat el debat i ha organitzat actes informatius i de debat de diferents formats, que han tingut molt bona acollida, i que, a més, ha estat capaç d’innovar amb propostes, com la que va organitzar divendres a la Nova Jazz Cava. Clotet, que és natural de Berga, va assegurar que ha constatat que Terrassa és una ciutat "amb molt talent" empresarial i que "això me n’emporto".

La junta del Club de Màrqueting I Vendes ha promogut, en aquesta etapa, l’intercanvi d’experiències i coneixements de professionals del sector del màrqueting tenint en compte el nou paradigma econòmic, empresarial i social en el qual estem vivint actualment.

Empresari d’èxit
El nou president del Club Cecot de Màrqueting i Vendes, Valentí Fantoba, és cofundador i director de l’empresa Lúcid Design Agency, una agència de disseny i innovació. Es tracta d’una agència de disseny que té com a propòsit dissenyar i desenvolupar productes innovadors que estimulin, inspirin i resultin útils per al consumidor. Se centra a ajudar les empreses a créixer i adquirir un avantatge competitiu sostenible. Compta amb un equip format pels dissenyadors més tècnics i els enginyers més creatius, que ajuden els clients a llançar nous productes que contribueixin a l’èxit del negoci i responguin amb claredat a les aspiracions i exigències del consumidor i de l’entorn. Des de 2017 forma part de les juntes directives del Cercle Cecot de Joves Empresaris i del Club Cecot de Màrqueting i Vendes.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top