Publicitat
Diners

Torres Vila: “Hem d’estar molt coordinats davant el coronavirus”

En una trobada anual marcada per "la situació d’excepcionalitat generada pel coronavirus", els accionistes de BBVA van conèixer de primera mà les mesures que està prenent BBVA per a contenir l’impacte d’aquesta epidèmia. Per primera vegada, el banc va recomanar evitar, en la mesura que sigui possible, l’assistència física a la junta general d’accionistes, seguint "les recomanacions i mesures adoptades per les autoritats sanitàries".

"Hem fet tot el necessari perquè els nostres accionistes puguin exercir els seus drets en aquesta junta general, facilitant al mateix temps alguna cosa que és especialment rellevant donades les circumstàncies, la participació i l’exercici del vot a distància", va dir Carlos Torres Vila, president de BBVA. A més, en el dia a dia, "estem fomentant el treball remot entre els nostres empleats dels serveis centrals a Espanya. Ja tenim més de 9.000 persones treballant des de casa", va explicar el president. "Així mateix, per als empleats que per la naturalesa de la seva activitat no puguin teletreballar, hem facilitat la flexibilització d’horaris i dies de treball".

Canals digitals
Pel que fa als clients, "els nostres canals romanen operatius, però lògicament en aquestes circumstàncies cobren més protagonisme els digitals, que permeten realitzar gairebé tota l’operativa sense desplaçar-se", va remarcar. D’altra banda, "estem fent costat a tots els nostres clients, particulars i empreses, en aquests moments de dificultat". En concret, BBVA ha llançat per a pimes i autònoms unes línies de crèdit de disposició immediata per un total de 25.000 milions d’euros.

En referència a "la incertesa existent, que s’ha reflectit en caigudes importants en els mercats i en el preu de la nostra acció", el president de BBVA van recalcar que "partim d’una bona posició de rendibilitat, de capital i de liquiditat per a afrontar les dificultats associades a aquesta crisi".

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top