Publicitat
Diners

Caixabank paga als seus clients la pensió cinc dies abans de la data habitual

Davant la situació d’emergència per la crisi del coronavirus, CaixaBank ha decidit avançar el pagament de les pensions i, al mateix temps, activar un pla per evitar cues en les oficines. Els 1,8 milions de clients amb la seva pensió domiciliada a l’entitat han pogut disposar del seu abonament des d’ahir mateix perquè ja està ingressat, sense necessitat d’esperar al dia 25, data habitual de pagament a CaixaBank.

En la mateixa línia, BBVA no aplicarà comissió als pensionistes que retiren la pensió des d’un caixer de qualsevol entitat d’Espanya.

Així, BBVA contactarà amb tots els seus clients pensionistes per a informar-los sobre l’ingrés de la seva pensió. Rebran en els seus comptes l’abonament com fins ara, però BBVA els aconsella, ateses les recomanacions de les autoritats sanitàries, no sortir de casa. No obstant això, en cas que necessiten retirar efectiu podran fer-ho en el caixer més pròxim al seu domicili de qualsevol xarxa d’Espanya, sense que BBVA els repercuteixi comissió del 25 de març al 5 d’abril. A més, el banc els oferirà tota la informació sobre les oficines obertes de BBVA a les quals poden acudir si ho desitgen i els protocols de seguretat necessaris per a això.

Tornant a Caixabank, l’entitat "contactarà amb els clients que habitualment reintegren la seva pensió en efectiu", per tal d’explicar les diferents possibilitats que tenen i que els permeten evitar els desplaçaments que no siguin estrictament necessaris, en compliment de les recomanacions indicades per les autoritats.

Dubtes
En aquest sentit, se’ls resoldran els possibles dubtes sobre l’ús les targetes per fer pagaments i cobraments i sobre el servei la banca online CaixaBankNow, disponible a través de web i mòbil. En cas que el client desitgi acudir a l’oficina per fer el reintegrament, se li concertarà cita prèvia amb l’objectiu de reduir el màxim temps possible la seva estada fora del domicili i evitar que es generin aglomeracions.

CaixaBank recorda que "és líder en el col·lectiu sènior amb una penetració del 30% del mercat. Té 2,7 milions de clients majors de 65 anys i 1,8 milions de pensions domiciliades.

L’entitat té presència en el cent per cent de les ciutats amb més de deu mil habitants, el 94 per cent d’aquells municipis que superen els cinc mil habitants, i és l’única entitat financera en 229 localitats del país."

Així mateix, BBVA continua reforçant les mesures adoptades perquè els seus clients "puguin accedir de manera senzilla als canals digitals." Des que es decretés l’estat d’alarma a Espanya per la crisi del coronavirus, l’entitat ha recomanat la utilització d’aquests canals per a limitar al màxim les visites presencials. En aquests moments, facilita als seus clients la informació necessària per a donar-se d’alta en aquests canals i poder operar a l’instant.

Encara que un percentatge important de clients ja operava habitualment de manera digital, una part d’ells no havien tingut la necessitat, fins a aquest moment d’excepcionalitat, de realitzar la seva activitat financera per canals remots. És amb aquests clients on el banc s’està bolcant també per a facilitar el seu primer accés a la "app" (Android i iPhone) i a la web.

Contrasenya
Durant els primers dies de l’estat d’alarma, l’entitat s’ha dirigit de manera particular a aquells clients no digitals per a indicar-los com crear o recuperar la seva contrasenya d’accés a la web o la "app". L’usuari amb el mòbil validat només haurà d’accedir a bbva.es o a la "app", crear un usuari i una contrasenya i operar amb facilitat. A més, si no té el mòbil validat, podrà fer-lo a través d’un caixer o d’un servei específic en Línia BBVA i, una vegada validat, donar-se d’alta en la banca ‘online’.

Una vegada realitzats aquests senzills passos, el client de BBVA podrà realitzar gairebé la totalitat de les operacions sense sortir de casa, el que li facilitarà seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i protegir la seva salut i la de la seva família.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top