Publicitat
Diners

Vueling permetrà cedir el vol a una tercera persona durant la Covid

Vueling permetrà a tots els seus clients modificar les seves reserves, canviar de data, de destinació o cedir el vol a una tercera persona durant la Covid-19 sense necessitat de presentar un justificant. Segons un comunicat de la companyia, des d’ahir Vueling permet fer aquests canvis i el client rebrà automàticament un crèdit de vol pel 100% de l’import abonat, que podrà bescanviar en qualsevol moment durant els següents 18 mesos. En aquest sentit, la companyia permet als clients cedir aquest abonament del vol a una tercera persona que ells triïn.

Garanties
L’aerolínia emmarca aquestes mesures en la necessitat de facilitar als seus clients viatjar de manera “segura i amb totes les garanties” dins del context actual de pandèmia i ampliant les mesures de flexibilitat per planificar el viatge. Aquestes noves funcionalitats faciliten la presa de decisió fins a 48 hores abans del vol, en totes les noves reserves fetes a partir d’avui a través del web de la companyia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top