Publicitat
Diners

Tornen els tests massius de Pimec als polígons

La patronal Pimec i el Consell Comarcal del Vallès Occidental reprenen l’acció "Pimec Covid Free" desprès del Nadal amb la realització de tests massius d’antígens a cinc polígons industrials més del territori, els quals es realitzaran del 12 al 18 de gener. Amb la col·laboració dels ajuntaments, les unitats mòbils medicalitzades i els equips sanitaris, formats per professionals qualificats i certificats, visitaran, el pròxim dimars Barberà del Vallès al polígon Can Salvatella (aparcament exterior del Centre d’empreses Nodus Barberà). Dimecres día 13, a Rubí a l’aparcament del Pavelló Poliesportiu La Llana (C/ del Pont de Can Claverí, 10). Dijous, a Castellbisbal, a la Casa de la Vila (Av. Pau Casals, 9), el 15 de gener a Polinyà al polígon Can Gavarra (Camí Can Gavarra, 2, ) i finalment el dia 18 de gener,a Sentmenat al Polígon Can Clapers (C/ Jaume Roca S/N, 08181). Totes les accions s’iniciaran a les onze del matí i finalitzaran a les dues de la tarda. El president de Pimec Vallès Occidental, Josep Maria Catalán, ha recordat que, abans de Nadal, PIMEC va arribar als 1.631 tests ràpids d’antígens realitzats a treballadors i treballadores de 141 empreses catalanes de Sant Quirze del Vallès, Les Franqueses del Vallès, Sant Fruitós del Bages, Sant Feliu, i Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top