Publicitat
Diners

La plataforma Imagin ja arriba als tres milions d’usuaris

Imagin, la plataforma de serveis digitals i estil de vida per a millennials de Caixabank, ha aconseguit els tres milions d’usuaris a tancament del 2020. La comunitat d’imaginers ha crescut a doble dígit en els darrers sis mesos, sumant un 15% més de nous usuaris (més de 400 mil persones) des del juny passat, data en la qual Imagin va llançar el seu nou concepte de comunitat digital dirigida als joves amb focus en l’estil de vida.

Aquestes dades reforcen el lideratge d’Imagin com a player digital de serveis financers, tal com desprèn l’últim estudi de Smartme Analytics, que situa a la plataforma com l’"app" líder entre els principals neobancs i fintechs, amb una quota de mercat del 14,6%.

El creixement registrat respon a la nova estratègia d’Imagin d’impulsar la fidelització dels seus usuaris a través de la creació de serveis digitals, financers i no financers, que, a diferència de la banca tradicional, no necessàriament impliquen l’alta com a client bancari.

A més de créixer en nous usuaris, Imagin ha aconseguit també augmentar la fidelització dels qui ja eren imaginers. En els últims mesos, més del 50% dels usuaris d’imagin accedeixen a l’aplicació més de quatre vegades per setmana. Com a dada significativa del volum d’activitat, el passat 4 de gener es van registrar 1,4 milions d’accessos a l’aplicació, la qual cosa suposa rècord històric d’ús de l’"app".

D’acord amb les dades d’ Imagin, el perfil de client més habitual és el d’una dona (52%), amb una edat mitjana de 24 anys i resident a una gran ciutat (el 62% es reparteix entre Madrid i Barcelona).

Els serveis i continguts digitals per a la comunitat d’imaginers s’organitzen entorn de cinc grans àrees temàtiques: música (imaginMusic), videojocs (imaginGames), tendències (imaginCafé), tecnologia (imaginShop) i sostenibilitat (imaginPlanet). Així mateix, imagin ofereix experiències i avantatges especials en àmbits com els viatges o la mobilitat urbana.

A nivell financer, l’aplicació Imagin desenvolupa l’oferta de productes per cobrir les necessitats d’estalvi i de finançament dels joves que han entrat en l’edat adulta i que comencen a tenir els seus primers ingressos i els seus propis projectes d’estil de vida.

En tots els casos, Imagin té les característiques clau per al públic millennial: operativa mobile only (els serveis es presten exclusivament a través de l’"app", sense oficines i sense web, que compleix només funcions informatives), sense comissions per a l’usuari i amb un llenguatge propi, senzill i clar, especialment adequat per a una comunicació directa amb els millennials.

Bizum
D’altra banda, CaixaBank ha tancat l’any 2020 amb més de tres milions de clients registrats a Bizum, el que la converteix en l’entitat líder en nombre d’usuaris, amb una quota del 22,7%. A més, el percentatge d’ús és molt alt: del total de clients de CaixaBank donats d’alta en el servei de pagaments, més del 90% l’han utilitzat en els últims tres mesos. El creixement respecte a l’últim trimestre de 2019 representa un 156%. En els últims tres mesos, els clients de l’entitat han realitzat gairebé 33 milions d’operacions per un import de més de 1.500 milions d’euros, la qual cosa representa haver participat en el 38% del total d’operacions de Bizum.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top