Publicitat
Diners

Cap a negocis més digitals

El programa “Enxarxa’t” assessora 26 empreses i comerços de Castellbisbal

La sessió de presentació del projecte es va fer de manera virtual / Ajuntament de Castellbisbal

Un total d’11 empreses i 15 comerços de Castellbisbal participen en el programa “Enxarxa’t. Mentoratge digital impacte COVID-19” que estan duent a terme l’Ajuntament de la localitat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per impulsar la digitalització de les petites i mitjanes empreses així com del teixit comercial i de serveis de proximitat. El projecte, que s’ha posat en marxa aquest mes de maig i s’allargarà fins a l’octubre, ofereix assessorament gratuït a cada participant a més de formació per aprendre a usar eines com el comerç electrònic o les estratègies de màrqueting digital.

Després d’una primera sessió de presentació que es va fer a principis de mes, un especialista està contactant amb cadascun dels negocis per fer un diagnòstic de la seva situació actual i, a partir d’aquí, dissenyar les estratègies de futur adients per a cada cas. La principal característica d’aquest projecte és, precisament, la individualització de l’assessorament, ja que cada pime, comerç o servei compta amb el suport d’un mentor o mentora que els acompanyarà en la implantació de totes les millores per tal que es puguin assolir els resultats previstos. En concret, “Enxarxa’t” ofereix 13 hores d’atenció a cada participant.

Paral·lelament al procés d’assessorament, es farà un curs per aprendre a obtenir el màxim rendiment d’eines digitals com les pàgines web, les aplicacions per a mòbils o tauletes o les xarxes socials. “Es tracta de recursos que adquireixen un gran sentit en el context actual i pel qual l’Ajuntament ja ha apostat en els darrers anys”, asseguren des del Consistori.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Cap a negocis més digitals
To Top