Publicitat
Diners

Neix una xarxa de dones empresàries per impulsar el negoci i l’àmbit personal

La vallesana Mireia Farrés ha creat amb quatre companyes Business Woman Soul, un projecte que busca crear comunitat entre dones amb negoci per acompanyar-les tant en el vessant empresarial com el personal, interconnectant ambdós àmbits

Business Woman Soul organitza diferents activitats. Una de les més destacades és el “Wine&Talk”, un esdeveniment presencial amb dinàmiques i exercicis diversos / Alberto Tallón
Publicitat

Arreu del territori els últims anys han anat sorgint diverses comunitats de dones empresàries pensades per compartir experiències i crear sinergies. La immensa majoria d’elles estan ubicades en grans capitals i enfocades, sobretot, a la part empresarial i de negoci o a l’emprenedoria. No obstant això, la part professional i la personal d’un individu estan estretament connectades i allò que succeeix en una acaba afectant inevitablement l’altra. I és que és pràcticament impossible desvincular un vessant i l’altre.

En aquest sentit, fa pocs mesos que a Terrassa ha nascut Business Woman Soul, una iniciativa que es basa en la idea que perquè un negoci funcioni, primer cal cuidar de l’empresària i que centra la seva activitat en el “coaching” i l’assessorament per impulsar el creixement dels negocis en combinació amb l’acompanyament emocional i el creixement personal.

“Vaig estudiar protocol i relacions internacionals i havia treballat en congressos i en l’organització d’esdeveniments i també com a ‘executive’ i ‘personal assistant’. Tenia ganes de muntar una jornada per a dones empresàries i mentre pensava a fer-ho o no fer-ho vaig entrar en un cercle de dones d’on vaig treure quatre col·laboradores que s’han convertit en cofundadores de Business Woman Soul”, explica Mireia Farrés, “alma mater” i CEO del projecte.

Aquella jornada, prevista l’octubre de 2020, al final no es va celebrar per les dificultats de la pandèmia, però ha acabat donant lloc a una iniciativa que va molt més enllà i que està aconseguint crear comunitat entre dones terrassenques i vallesanes amb negocis de diversa tipologia.

“Per mi una empresària és tant la Pepa, que té una peixateria al mercat, com la Carme, que és directora d’una multinacional. Totes elles necessiten un equilibri entre cos, ment i ànima i això és el que busquem”, comenta Farrés, que indica que cada una de les dones que entra a formar part de la comunitat compta amb un acompanyament tant en el vessant de negoci com en el personal perquè “no n’hi ha una sense l’altra”.

Vivencialitat
Business Woman Soul es basa molt en “la presencialitat i la ‘vivencialitat’”. Així, des de l’abril organitzen esdeveniments en viu a diferents llocs de la ciutat, però també duen a terme sessions virtuals i càpsules formatives en línia. Cada dos mesos treballen una emoció o un aspecte en concret des dels dos àmbits (negoci i personal) amb “networking”, dinàmiques, ponències, exercicis d’introspecció, etc.

Les integrants de la comunitat paguen una quota mensual que els dona accés a tot el contingut i activitats, però també existeix l’opció de subscriure’s només a la “colònia online” o pagar per assistir a algun esdeveniment en concret. Tot plegat, amb la idea de compartir, crear sinergies i una xarxa de suport mutu.

Les cinc fundadores

L’equip fundador de Business Woman Soul està format per Mireia Farrés, CEO i “project manager”; Ivette Castro, psicòloga i “coach”; Kore Aranda, experta en neuromàrqueting i assessoria d’imatge personal; Alicia González, dissenyadora gràfica i web, i Natàlia Comes, acompanyant bioneuroemocional i facilitadora de cercles de dones.

Publicitat
To Top