Publicitat
Diners

Lao augmenta la seva participació a Merlin Properties fins al 8%

L’empresari egarenc Manuel Lao
Publicitat

L’empresari terrassenc i expropietari de Cirsa Manuel Lao ha reforçat la seva presència a Merlin Properties, una de les principals companyies immobiliàries cotitzades a l’IBEX-35. Segons ha estat comunicat a la Comisión Nacional del Mercado de Valores (CNMV), Lao ha incrementat la seva participació en la socimi del 6,271% fins al 8,168% del capital, una quota aconseguida després de les seves últimes compres, executades dimarts passat.

Ho ha fet a través de Nortia Capital Investment Holding, que el març de l’any passat va comunicar la seva entrada en l’accionariat de Merlin Properties en superar la barrera del 3% del capital, quan va definir aquesta inversió com “estratègica i a llarg termini”.

Ara com ara i segons els preus actuals del mercat, la seva inversió en la socimi que dirigeix Ismael Clemente aconsegueix un valor aproximat de 360 milions d’euros.

El principal accionista de Merlin és el Banco Santander, amb un 22,268% del capital, seguit de Nortia i de la gestora estatunidenca BlackRock, que posseeix un 3,996% de les accions.

Publicitat
To Top