Publicitat
Diners

La Cambra de Comerç posa en marxa un nou projecte de formació internacional

L’entitat posa en marxa el projecte Som INternacionals amb la voluntat d’oferir a cada àrea de l’empresa les habilitats que es requereixen per internacionalitzar-se amb èxit

Amb l’objectiu de promoure la internacionalització de les empreses de Terrassa i el seu voltant, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa impulsa un nou projecte de formació sota la marca Som INternacionals, un programa integral que implicarà i prepararà les diferents àrees de l’empresa en les matèries que formen part de la disciplina de comerç internacional: compres, logística, màrqueting, finances, etc.

La iniciativa s’adreça a les empreses de la demarcació que tinguin una clara vocació internacional. La Cambra els oferirà una anàlisi de competències professionals en internacionalització i un pla de formació en comerç internacional adaptat a les seves necessitats.

El projecte treballarà competències tècniques dels professionals vers la internacionalització,  incloent-hi l’estratègia empresarial internacional, la negociació, la contractació internacional, la gestió documental, la logística i el transport, la gestió duanera, la gestió econòmica i de costos internacionals, etc. Així mateix, tractarà competències transversals rellevants: habilitats comercials, lideratge, idiomes, treball i gestió d’equips, comunicació, autogestió personal o competències digitals, entre d’altres.

Des de l’equip de formació internacional de la Cambra es donarà resposta a les empreses interessades amb visites, cursos, vídeos, podcasts, i seminaris web. De moment, es posa en marxa el curs presencial “Aventura Logística. Viu sense riscos el comerç internacional” que s’iniciarà el proper 6 d’octubre i s’allargarà fins al 15 de desembre, amb deu sessions.

Des de l’entitat, el defineixen com “una formació innovadora” en la qual es desenvoluparan continguts teòrics que es portaran a la pràctica a través d’un simulador de negocis. Aquesta eina digital obligarà els participants a analitzar la informació i a prendre decisions, i facilitarà l’anàlisi de les implicacions i conseqüències de les mateixes en el negoci. A més, totes les matèries es reforçaran amb vídeos complementaris.

La formació va dirigida a professionals, tècnics i directius amb responsabilitat en el transport i logística, les compres i vendes de l’empresa, així com professionals de l’àmbit administratiu i financer amb responsabilitat en comerç internacional.

El curs compta amb un total de 40 hores i estarà impartit per Remigi Palmés, llicenciat en management internacional per ESMA i gerent de Formació Pime, empresa dedicada a la formació empresarial de gerents i comandaments intermedis, en matèria de direcció i gestió empresarial i comerç internacional; i Alexandre Ariza, consultor de comerç internacional, especialitzat en duanes, fiscalitat i operacions triangulars.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La Cambra de Comerç posa en marxa un nou projecte de formació internacional
To Top