Publicitat
Diners

LS2 Helmets trasllada el seu magatzem a Terrassa

nova nau LS2 Helmets a Terrassa Nebridi Aróztegui (1)

La companyia d’equipament de motociclisme comptarà amb una nova nau de més de 12.000 metres quadrats des de la qual distribuirà a Europa i al Mediterrani

Les obres de construcció de la nova nau avancen a bon ritme / nebridi aróztegui

La companyia d’equipament de motociclisme LS2 Helmets – Tech Design Team traslladarà el seu magatzem central a Terrassa. L’empresa comptarà l’estiu de l’any vinent amb una nau de nova construcció de més de 12.000 metres quadrats ubicada al polígon industrial Santa Margarida II des de la qual distribuirà cascs i altres accessoris per tot Europa i els països del Mediterrani.

L’empresa, d’origen xinès, ja havia comptat amb un espai a Terrassa. A principis de l’any 2007 tenien una petita nau al polígon industrial Els Bellots, però se’ls va quedar petita i el gener del 2010 es van traslladar al municipi veí de Castellar del Vallès, al polígon industrial Pla de la Bruguera, a la recerca d’un espai més gran. Ara tornen a Terrassa, al número 375 del carrer de Colom.

“Hem decidit tornar a Terrassa per diversos motius. El primer, perquè és on vam trobar el terreny adequat tant en mida com en situació i comunicacions, i el segon, perquè el 50% dels treballadors de LS2 són terrassencs”, explica Giuseppe Porcu, conseller delegat de l’empresa.

La nova nau comptarà amb un espai de magatzem de 9.800 metres quadrats, amb capacitat d’emmagatzemar fins a 150.000 cascos de moto, guants i roba a l’hora, i 3.000 metres quadrats d’oficines.

nova nau LS2 Helmets a Terrassa Nebridi Aróztegui (3)

La previsió de la companyia és que hi treballi una plantilla d’unes 50 persones, de les quals 30 ja treballen actualment a l’empresa.

“Tech Design Team comercialitza la marca de cascos i complements per motoristes LS2 Helmets. La producció es fa a la Xina i la part d’R+D, disseny i màrqueting, aquí”, especifica Porcu.

Posada en funcionament al juliol

Pel que fa al nou espai que ocuparan, el conseller delegat d’LS2 Helmets – Tech Design Team comenta que l’empresa va comprar el terreny el juliol de 2019 i a principis de l’any 2020 van presentar el projecte a l’administració, “que no va emetre els permisos corresponents fins a finals de l’estiu d’aquest any”.

La previsió amb la qual treballa la compania és la de que les obres finalitzin el pròxim mes de maig de 2022.

“Iniciarem l’activitat quan tinguem tots els permisos corresponents per part de l’administració.”, indica Porcu. “Esperem que pugui ser a mitjans de juliol de l’any vinent”, diu.

La companyia ven cada any 3 milions de cascos a 49 països del món. La nova ubicació a Terrassa es convertirà en el seu eix principal a nivell europeu, i distribuirà els seus productes a botigues especialitzades de motociclisme de tot el continent i altres països de la conca del Mediterrani.

El magatzem estarà dissenyat per potenciar la preparació de comandes mitjançant un sistema automatitzat. D’una banda, els nivells inferiors d’algunes de les prestatgeries incorporaran canals dinàmics que facilitaran el “picking” de la mercaderia allotjada a l’interior de les caixes. Per l’altre, un “software” optimitzarà la preparació de comandes enviant instruccions precises i directes als operaris sobre on localitzar cada article. D’aquesta manera, els operaris recorreran les mínimes distàncies pel magatzem i, com a resultat, seran molt més ràpids a l’hora d’efectuar les tasques de “picking”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top