Publicitat
Diners

Sensofar s’alia amb el Connecticut Center for Advanced Tecnology

L’empresa terrassenca de metrologia s’associa amb un centre de demostració i formació de tecnologia aplicada de referència als EUA

El perfilòmetre òptic sense contacte S neox 3D de Sensofar

Sensofar, empresa terrassenca dedicada a la fabricació de metrologia de superfícies sense contacte i sistemes d’inspecció de dispositius per a la investigació, la indústria i el control de processos en línia, s’alia amb un rellevant proveïdor de tecnologia dels Estats Units. La companyia egarenca, que proporciona perfiladors òptics 3D d’alta precisió, ha anunciat la seva associació amb el Connecticut Center for Advanced Technology (CCAT), centre de demostració i formació de tecnologia aplicada que acompanya les empreses en la validació, demostració i adopció de tecnologies d’avantguarda en les àrees de disseny avançat, automatització, metrologia i tecnologies additives.

“Per a Sensofar és una oportunitat fantàstica col·laborar amb el CCAT. Estem encantats de proporcionar equips de metrologia per a la indústria dels EUA. Sens dubte, la marca i el reconeixement de l’empresa es veuran reforçats gràcies a aquesta relació”, assegura Adam M. Platteis, gerent de vendes als EUA.

“Afegir el perfilòmetre òptic sense contacte S neox 3D de Sensofar a les nostres capacitats de metrologia ens permetrà oferir un sistema líder en la seva classe als nostres clients i col·laboradors de tots els mercats. El desenvolupament d’associacions estratègiques amb líders tecnològics com Sensofar permet al CCAT oferir un major valor a la cadena de subministrament de fabricació, augmentant l’eficiència i la competitivitat en un mercat global”, destaca, per la seva banda, la doctora Jackie Garofano, directora de tecnologia del CCAT.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top