Publicitat
Diners

MAN substitueix el retrovisor frontal dels seus camions per càmeres de Ficosa

La seu de Ficosa a Viladecavalls

El sistema ideat per la multinacional catalana, que té el principal centre tecnològic i productiu a Viladecavalls, pretén augmentar la seguretat en camions

La multinacional catalana Ficosa, que té la seva principal planta productora i centre tecnològic a Viladecavalls, substituirà el retrovisor frontal del fabricant de vehicles comercials alemany MAN per un sistema de càmeres frontals que permetrà veure als conductors dels camions si hi ha vianants o ciclistes a la zona, especialment en arrencar el vehicle, i augmentar la seguretat evitant col·lisions.

“Estem orgullosos de poder subministrar per primera vegada un retrovisor frontal amb cambra de sèrie”, explica Jörn Klingemann, director general de Ficosa International GmbH i director general de vehicle comercial i industrial de Ficosa, que especifica que el sistema ideat cobreix una zona molt especial del vehicle, l’àrea situada directament davant de la cabina del conductor.

Segons el Ministeri Federal de Transports alemany, el 2020 van morir un total de 426 ciclistes en accidents de trànsit rodat a Alemanya, un 16,8% més que el 2010. Des de la companyia asseguren que la principal causa dels accidents van ser en les maniobres de gir de camions i autobusos i destaquen que la substitució dels miralls digitals s’està convertint en “un factor de seguretat essencial per als vehicles comercials pesats”.

En aquest sentit, Ficosa ha desenvolupat innovadors sistemes de substitució de miralls amb càmera que ofereixen un camp de visió més ampli al voltant dels camions i autobusos, millorant la comoditat de la visibilitat per als conductors, i la seguretat viària gràcies al processament intel·ligent d’imatges.

En aquest punt, MAN instal·larà de sèrie la càmera frontal en un petit braç, també descrit sovint com a “wing” en termes anglosaxons. La càmera, que substituirà els actuals retrovisors de classe VI que incorporen els camions del fabricant alemany, pot utilitzar-se en condicions meteorològiques adverses, com ara pluja, boira o neu, així com a plena llum del sol.

A més, el camp de visió del conductor, que abans estava al seu costat oposat (vist des del seu seient, a la part superior dreta), es desplaça ara a una pantalla en la seva proximitat immediata.

D’aquesta manera, la solució de la cambra no sols contribueix a augmentar el confort visual del conductor, sinó també a millorar la seguretat en la zona captada davant de la cabina del vehicle.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top