Publicitat
Diners

El programa “Acceleració en Òrbita” impulsarà sis pimes innovadores

La iniciativa de l’Ajuntament de Terrassa, la Cambra de Comerç de Terrassa i la Cecot obre una nova convocatòria

L’Ajuntament de Terrassa, la Cambra de Comerç de Terrassa i la Cecot posen en marxa una nova edició, la novena, del programa de creixement empresarial “Acceleració en Òrbita”, que impulsarà sis petites i mitjanes empreses de la demarcació.

L’edició d’enguany seguirà la mateixa metodologia que s’ha consolidat després de nou edicions: a través del programa s’acompanyarà a sis pimes i/o empreses individuals innovadores, amb vocació internacional i potencial de creixement que tinguin seu o ubicació a l’àrea d’influència de la ciutat, ja sigui a Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls. A més, aquest any s’intentarà recuperar la presencialitat en la major part de les activitats, sempre que la situació sanitària ho permeti.

Aquest acompanyament, 100% subvencionat, es realitzarà de la mà d’experts de la Cecot i la Cambra de Terrassa, i principalment en sessions individuals. El seu objectiu és definir i implementar un “Pla de Creixement” a mida per a cada empresa participant, atenent les seves necessitats específiques.

El programa començarà amb dos tallers en grup, l’1 i el 8 d’abril, orientats a definir el model de negoci, i a partir d’aquí seguirà amb un acompanyament completament a mida consistent en una diagnosi i una proposta de pla d’acció i d’execució. D’aquesta manera, les empreses participants tenen l’oportunitat de focalitzar-se en aquells àmbits que les poden accelerar més cap al seu potencial des d’àmbits tant diversos com la internacionalització, l’estratègia comercial i les vendes o el màrqueting online i offline, entre d’altres.

Poden optar a participar-hi aquelles pimes (persones jurídiques o físiques en règim d’autònoms) que tinguin ubicació a Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls i mostrin un perfil innovador, vocació internacional i potencial de creixement. Per fer-ho, podran presentar la seva candidatura abans de l’11 de març de 2022 a les 14 hores omplint el formulari disponible en el següent enllaç: https://forms.gle/WQ2iooLczrY7vtvn7.

Fins al moment, al programa “Acceleració en Òrbita” hi han participat més d’una cinquantena d’empreses, com ara Doiser, Lucid, Babau Barcelona, Sortem, Comser, Duran Arquitectes, Vytrus Biotech, RedFluid o Vedeqsa, aquestes dues últimes en la darrera edició.

La iniciativa, que també compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Ministeri de Ciència i Innovació, té per objectiu impulsar el creixement empresarial de les pimes i empreses individuals del territori, consolidant-se com a exemple de concertació i col·laboració de llarga trajectòria entre l’administració local i els agents econòmics i socials del territori.

Per al regidor d’Economia Social i Innovació, Pep Forn, el programa “és una iniciativa que ens ha permès assolir dos objectius molt importants per a aquest equip de govern: d’una banda, consolidar les actuacions conjuntes i coordinades que fem amb els agents del nostre ecosistema, en aquest cas la Cecot i la Cambra de Comerç, fet que ens permet guanyar en eficiència i excel·lència en els serveis, aportant cadascun de nosaltres el nostres coneixements i capacitats ; i d’altra, donar suport a 55 empreses de la ciutat per ajudar-les a identificar i potenciar les seves palanques de creixement, per a ser més competitives i estar més preparades dins d’un context digital i internacional”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top