Publicitat
Diners

Robotnik, Mastertec 3D, AsorCAD i Windforce se sumen a DFactory

DFactory Barcelona, iniciativa liderada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, continua sumant noves empreses. El hub d’innovació dedicat a la indústria 4.0 acaba d’incorporar quatre companyies: Robotnik, AsorCAD, Mastertec3D i Windforce.

Els nous membres de l’ecosistema 4.0 tindran accés exclusiu a les instal·lacions, laboratoris tecnològics i al personal tècnic de la iniciativa per al desenvolupament dels seus projectes.

Robotnik, empresa internacional de robòtica mòbil i líder a Europa, posarà en marxa els seus projectes més avantguardistes de la mà del laboratori de robòtica, i treballarà al costat d’altres empreses expertes en aquesta tecnologia ja instal·lades en l’ecosistema DFactory Barcelona.

Roberto Guzmán, CEO de Robotnik, i Pere Navarro, delegat especial de l’Estat en el CZFB

Mastertec3D, empresa de l’àrea de tecnologia 3D del Grup Mastertec, és experta en fabricació additiva i se centra a acompanyar les empreses a integrar la tecnologia 3D en el seu procés productiu; mentre que AsorCAD, també de l’àrea de tecnologia 3D del Grup Mastertec, està especialitzada en serveis d’enginyeria avançats. Ambdues s’incorporen al centre d’innovació per col·laborar amb les altres empreses presents en el projecte en el foment del desenvolupament sostenible, millorant i adaptant els seus sistemes productius.

Antonio Sánchez, CEO d’AsorCAD, Rosa Alonso, directora de marketing, José Luis Vila, director de Mastertec3D, i Pere Navarro

Per la seva banda, Windforce, se suma al laboratori d’impressió 3D per oferir les solucions més avançades en aquesta tecnologia, tant per a ús industrial com per a gran format. Són experts en fabricació additiva donant solucions a diversos sectors: des de disseny, publicitat i arquitectura fins al sector del transport, tant el de l’automoció, com el ferroviari i el nàutic.

L’equip de Windforce encapçalat per Luis Christophe, General Manager & Head of Sales de la companyia, just al costat de Pere Navarro

“Ens enorgulleix continuar sumant talent en aquest projecte disruptiu a través de les iniciatives més innovadores de la indústria 4.0 per promoure la transformació del teixit productiu espanyol”, ha expressat el terrassenc Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top