Publicitat
Diners

La plataforma digital Partfy s’uneix a Celebrents

Les dues marques sumen forces amb l’objectiu de liderar la digitalització del sector dels esdeveniments

Partfy ofereix serveis per organitzar tota mena de celebracions / alberto tallón

Partfy, empresa d’organització d’esdeveniments amb oficines centrals a Terrassa i Girona, uneix forces amb Celebrents, una companyia amb seu a Madrid que també es dedica a oferir serveis per a celebracions.

Fonts de l’empresa expliquen que “s’uneixen per oferir la solució més completa del mercat per a esdeveniments i celebracions”. A partir d’ara usuaris i professionals es poden beneficiar dels serveis d’ambdues marques, que sumen un equip de 18 persones i ja han començat el procés d’integració.

A través de les plataformes digitals d’ambdues firmes, els usuaris tenen accés a informació actualitzada sobre serveis i preus i contingut sobre tendències per inspirar-se per a les seves celebracions i esdeveniments. Poden comparar diversos pressupostos i contractar serveis en línia amb seguretat i garanties.

Per la seva banda, les empreses i els professionals que ofereixen els seus serveis a través d’aquestes plataformes web, “podran potenciar encara més la seva visibilitat en línia i accediran a un volum més gran d’oportunitats amb diferents models d’adquisició de nous clients”, asseguren des de Partfy i Celebrents, que destaquen que aquests tindran també a la seva disposició la primera eina SaaS de gestió per a professionals de la indústria d’esdeveniments i celebracions que els servirà per “gestionar integralment temes de finances i organització d’esdeveniments” a canvi d’una quota.

“La unió d’experiència, talent humà i tecnologia de les plataformes permetrà aportar més valor i millors serveis als professionals i espais, i millorar l’experiència de l’usuari en l’organització del seu esdeveniment, construint la marca de referència del sector”, asseguren des de les dues firmes, que comparteixen la mateixa missió: accelerar la digitalització del sector mitjançant l’ús de la tecnologia.

Els darrers anys, Partfy (fundada el 2017) i Celebrents (nascuda el 2016) han ajudat prop de 200.000 usuaris a organitzar els seus esdeveniments generant més de 16 milions d’euros de volum de negoci a la seva xarxa de professionals i empreses.

A curt termini, Celebrents continuarà formant part del grup Entretenemos SL, juntament amb Partfy a nivell operatiu. “Durant uns mesos es continuarà treballant de manera separada en l’àmbit comercial i d’usuari, fins a poder unificar les tres línies de negoci en una única plataforma”, expliquen fonts de Partfy.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La plataforma digital Partfy s’uneix a Celebrents
To Top