Publicitat
Diners

“Acceleració en Òrbita” engega motors amb sis empreses seleccionades

Hi participen Bercofred, Bio2Coat, Openet ICS, Pubrilim, Raypa i Swimotex

Raypa es dedica al desenvolupament i fabricació d’equips de laboratori d’esterilització i anàlisi alimentària / nebridi aróztegui

Raypa, Bio2Coat, Swimotex, Pubrilim, Becofred i Openet ICS. Aquests són els noms de les sis empreses que han estat seleccionades per participar en l’edició d’enguany d’“Acceleració en Òrbita”, un programa de creixement i acceleració empresarial promogut per l’Ajuntament de Terrassa, la Cambra de Comerç de Terrassa i la Cecot.

D’entre les empreses participants, n’hi ha algunes de recent creació com Bio2Coat, “spin-off” de l’Eseiaat, i altres amb més trajectòria com Raypa, fundada a principis dels anys 70. Totes, però, són petites o mitjanes empreses (pimes) de Terrassa.

Els sectors en què emmarquen la seva activitat també són diversos: des de la confecció i venda de roba de bany fins al desenvolupament i fabricació d’equips de laboratori d’esterilització i anàlisi alimentari, passant pels tractaments i serveis de neteja, la instal·lació d’aire condicionat i sistemes de fred comercial i industrial, la conservació natural per a aliments frescos i la fabricació de tecnologies i solucions de veu, dades i seguretat.

Després de la selecció dels negocis participants, el programa, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Ministeri de Ciència i Innovació, començarà amb dos tallers en grup, l’1 i el 8 d’abril, orientats a definir el model de negoci, i a partir d’aquí seguirà amb un acompanyament a mida consistent en una diagnosi i una proposta de pla d’acció i d’execució. D’aquesta manera, les empreses participants tindran l’oportunitat de focalitzar-se en aquells àmbits que les poden accelerar més cap al seu potencial des d’àmbits tan diversos com la internacionalització, l’estratègia comercial i les vendes o el màrqueting “online” i “offline”, entre d’altres.

Aquest acompanyament, 100% subvencionat, es realitzarà de la mà d’experts de la Cecot i la Cambra de Comerç de Terrassa.

Fins al moment, al programa “Acceleració en Òrbita” hi han participat més d’una cinquantena d’empreses com Doiser, Lucid, Babau Barcelona, Sortem, Comser, Duran Arquitectes, Vytrus Biotech, RedFluid o Vedeqsa. La d’enguany és la novena edició.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
“Acceleració en Òrbita” engega motors amb sis empreses seleccionades
To Top