Publicitat
Diners

Hörmann inverteix 9 milions d’euros en una nova delegació a Terrassa

La nova delegació està a la carretera de Rubí / Nebridi Aróztegui

Hörman, empresa alemanya de portes i automatismes, disposa ja d’una nova seu per a la seva filial espanyola a Terrassa. Està ubicada a la carretera de Rubí, 308-314, a 300 metres d’on tenien fins ara la seva delegació i ha estat inaugurada aquest dijous.

Les noves instal·lacions, situades al polígon industrial Can Guitard, compten amb una superfície de més de 6.300 metres quadrats. La companyia hi ha invertit més de 9 milions d’euros. La nova nau permetrà a l’empresa ampliar les seves activitats “amb l’objectiu d’oferir un millor servei a distribuïdors i clients del sector”. A les noves instal·lacions hi ha espai logístic i d’exposició, així com nous àmbits per a formacions teòriques i pràctiques i una zona de confecció de portes de garatge a mida per a personalitzar encara més el servei.

Segons asseguren des de la companyia, la nova delegació de Hörmann a Terrassa és un pas més per posicionar-se com a líder en el mercat de portes industrials, residencials i control d’accessos.

La nova seu compta amb una àmplia zona d’exposició / Nebridi Aróztegui

Per a Cristoph Hörmann, “general manager” de Hörmann, aquesta inversió a Terrassa és una “mostra de l’èxit econòmic de Hörmann a Espanya en els últims anys”. Hörmann ha explicat que al principi dels 2000 la companyia va assolir un rècord de vendes gràcies al boom de la construcció i que el crack immobiliari i la seva conseqüent crisi econòmica els van portar a reduir en quasi dos terços el seu volum de negoci, amb pèrdues durant sis anys seguits. No obstant això, Hörmann ha assegurat que l’empresa s’ha sabut refer i que per a aquest 2022 han pressupostat una facturació rècord a Espanya amb la previsió de superar la de 2007.

Cristoph Hörmann ha recordat els problemes derivats de la pandèmia i de la guerra d’Ucraïna, amb “problemes en els terminis d’entrega”, pels quals ha demanat disculpes. Tot i això, “amb l’obertura d’aquesta nova delegació enviem un potent senyal al mercat. Continuem arrelats a Barcelona, a Catalunya i al mercat espanyol”, ha manifestat.

Dirk Rotenberg, cònsol general d’Alemanya a Barcelona, ha ressaltat els ponts d’unió de l’economia alemanya i l’espanyola, sobretot en l’àrea metropolitana de Barcelona, destacant que més de la meitat d’empreses alemanyes amb filial a Espanya tenen les seves delegacions en aquesta regió. Segons Rotenberg, la inversió de Hörmann en aquesta nova seu és una mostra més que aquest emplaçament continua sent atractiu per a empreses internacionals.

/ Nebridi Aróztegui

“El projecte que presenta avui Hörmann grup reforça les aliances ja molt afermades entre l’economia i els empresaris alemanys amb el món empresarial i econòmic català”, ha assegurat, per la seva banda, Albert Castellanos, secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, que ha destacat que el 2021 es va tancar amb gairebé 3 mil milions d’euros en inversió d’empreses alemanyes a Catalunya.

Per a l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, que Hörmann segueixi apostant per la ciutat en “aquest temps d’incerteses però també esperances” és “una gran notícia”. Per al primer edil, aquesta inversió de la companyia alemanya en una nova delegació ajudarà a posicionar Terrassa “com una ciutat innovadora, empresarial i industrial“.

FOTOS | Inauguració de la nova seu de Hörmann a Terrassa

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top