Publicitat
Diners

Vytrus llança un nou actiu per a la tensegritat del cabell

La biotecnològica de Terrassa amplia la seva cartera de productes per a la indústria cosmètica i dermatològica amb un nou principi actiu fet amb cèl·lules mare dels brots de l’olivera

Vytrus Biotech, biotecnològica terrassenca, continua ampliant la seva cartera de productes. La companyia, especialitzada en ingredients actius derivats de cèl·lules mare vegetals per a la indústria cosmètica i dermatològica, acaba de llançar al mercat un nou actiu natural, Elaya Renova, pensat per millorar la tensegritat del cabell.

L’empresa, que va debutar a BME Growth a mitjans de març, explica que aquest nou producte que ofereixen és un actiu natural que augmenta la tensegritat del cabell, un concepte inspirat en l’arquitectura que considera el cuir cabellut, el fol·licle pilós i el tall del cabell on totes les parts estan interconnectades i tot el sistema capil·lar es revitalitza amb una estratègia vegetal.

L’origen de l’actiu és 100% natural, com tota la seva cartera d’ingredients actius. De fet, Elaya Renova s’elabora a partir de cèl·lules mare vegetals dels brots de l’olivera salvatge (Olea europaea var. silvestris) a través de la tecnologia de biofàbriques de cèl·lules vegetals.

Segons expliquen des de la companyia, les oliveres es caracteritzen per la seva resiliència davant la sequera i les altes temperatures, la seva vitalitat i la seva longevitat. “Concretament, s’ha escollit aquesta ancestral planta mediterrània perquè és una experta en lípids que manté més diversitat genètica, aportant a tot el sistema capil·lar una capacitat revitalitzadora a través d’aquest actiu”, destaquen des de Vytrus Biotech.

Característiques i aplicacions

Fonts de l’empresa, amb seu al carrer de Sant Gaietà, asseguren que Elaya Renova revitalitza i reforça tota l’estructura del cuir cabellut i del cabell, prevé de la carbonilació de proteïnes i protegeix contra l’estrès oxidatiu i les altes temperatures, potencia l’estructura del cabell i aporta nutrients a les fibres del cabell i millora la penetració.

Així, Elaya Renova té diverses aplicacions. L’ingredient actiu està pensat per a ser usat en formulacions volumitzadores, vitalitzadores i hidratants del cabell i el cuir cabellut; tractaments d’ancoratge i protecció del color del cabell; formulacions calmants, reequilibradores i antidescamació del cuir cabellut; formulacions de protecció solar per a la cura del cabell, i formulacions protectores de calor i tractaments antioxidants i hidratants per al cuir cabellut.

L’empresa terrassenca va presentar Elaya Renova la setmana passada a una de les fires internacionals més importants dins de la indústria cosmètica: in-cosmetics Global, que es va celebrar a París.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Vytrus llança un nou actiu per a la tensegritat del cabell
To Top