Publicitat
Diners

La personalització de l’acompanyament, principal eix del nou pla d’acció de la Cecot

La patronal vol consolidar també la xarxa de col·laboracions territorials, sectorials i professionals

El secretari general de la Cecot, Oriol Alba, durant la presentació del pla / Cecot

La Cecot emfatitzarà la personalització en l’acompanyament empresarial perquè les mitjanes i petites empreses s’anticipin als nous reptes socioeconòmics i treballarà per consolidar la xarxa de col·laboracions territorials, sectorials i professionals orientada a enfortir la mitjana empresa i a potenciar els sectors industrials. Aquestes són els dos eixos principals del nou pla d’acció de la patronal.

El nou pla, presentat pel secretari general de l’entitat, Oriol Alba, davant la junta directiva en la última reunió ordinària, s’implementarà durant els pròxims quatre anys. Pretén donar resposta a la petició realitzada per la presidència i el comitè executiu de la Cecot de modernitzar l’entitat i orientar l’oferta de servei cap a la personalització.

Tot i que l’assemblea general haurà de ratificar l’execució del pla, “ja hem començat a desenvolupar internament alguns dels seus projectes i processos”, explica Alba. “La meva filosofia de treball passa per anar reactivant accions i aplicant millores i correccions sobre el dia a dia, ja que un canvi com el que volem implementar no té ni una data concreta, ni un moment oportú per abastar-ho de cop”, comenta.

Per al secretari general de la Cecot, la prova més clara d’entendre el reajust constant que requereixen els projectes empresarials o plans estratègics és que “malgrat treballem amb visió a mig termini, el context socioeconòmic del 2021 amb què vam realitzar l’anàlisi i les primeres diagnosi no tenia en compte l’entrada del conflicte d’Ucraïna i les repercussions directes sobre el cost de l’energia i les necessitats empresarials del moment”. En aquest sentit, Alba sosté que és preferible plantejar canvis a dos nivells: “d’una banda tenir un ull a la visió a mig termini i de l’altra, tenir un ull en dia a dia i en com anar implementant petits canvis”.

Des de l’organització multisectorial asseguren que el pla estratègic s’articula tenint en compte els sectors d’activitat i la fase “vital” de cada projecte empresarial. “Només així podrem fer una atenció personalitzada com la que perseguim”, diuen.

Responen a aquest nou pla estratègic, entre altres, el projecte HelpEmpresa, d’acompanyament, assessorament i suport especialitzat a micro, petites i mitjanes empreses catalanes de fins a un màxim de 250 treballadors, al qual s’han adherit recentment el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya i el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, o la nova Comissió d’Energia, que serà presentada públicament aquesta mateixa setmana.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La personalització de l’acompanyament, principal eix del nou pla d’acció de la Cecot
To Top