Publicitat
Diners

Més ràpid que pagar per Bizum

Yumminn és una aplicació destinada al sector de la restauració, que permet pagar de manera fàcil des del mòbil

Amb un codi QR es pot fer servir aquesta nova aplicació / yumminn

Yumminn APP SL és l’empresa que gestiona una nova aplicació que s’està introduint en el sector de la restauració. Consisteix en un sistema de pagament per a restaurants que, com explica el director general de l’empresa, el santcugatenc Christian Campillo, permet pagar d’una manera més fàcil i ràpida en els establiments del sector de la restauració. “Vam començar amb una solució de demanar i pagar, però ens vam adonar que amb el tema de pagar era que sí, i en el tema de demanar, que no”, segons els hi comentaven els professionals, cambrers i propietaris dels locals.

D’aquí, va emergir “un codi QR que està connectat amb el sistema del restaurant, i que permet al comensal pagar d’una manera molt ràpida”, detalla Campillo. “Amb això, tothom hi guanya: el cambrer es pot dedicar més temps a donar un millor servei, que és el que en realitat importa, i el comensal aconsegueix estalviar temps en el pagament, que té una mitjana de tretze minuts”. Pel propietari, aquest sistema “l’ajuda a millorar la rendibilitat del seu restaurant, a través d’un pagament més ràpid, que li permet obtenir una major rotació” i, a més, el cambrer li pot dedicar més temps als clients i oferir més suggeriments.

Una major visibilitat

També comenta que, per al propietari del restaurant, hi ha la possibilitat d’una major visibilitat de l’establiment, a través d’Instagram, on es pot consultar la carta, i perquè als clients els hi apareix de seguida la possibilitat de fer comentaris a Google Review, amb una ressenya sobre la seva experiència.

Es poden fer pagaments de diferents maneres, compartits, per import o per quantitat. Amb aquesta aplicació, diu Campillo, ens podem oblidar de fer els pagaments per Bizum. “Cadascú paga i no has d’estar esperant que t’arribi el Bizum o no has de pensar a enviar tu mateix el Bizum”, explica el director general de Yummin.

A més, a través d’aquest sistema, apunta, els treballadors reben més propines. “El 80% dels comptes als restaurants, es paguen amb targeta i la gent no deixa propina. Amb la nostra aplicació, que després d’elegir de quina manera es fa el pagament, a l’aplicació surt un “pop-up” (una finestra emergent) “en el qual es pregunta si has tingut una bona experiència i si vols deixar propina”.

Surten algunes quantitats, però es pot personalitzar i, diu Campillo, “i una de cada dues persones, acaba deixant propina” gràcies a aquest sistema. Campillo afirma que l’expansió d’aquesta aplicació està funcionant molt bé i recorda que ja han rebut dos premis, el primer premi Horeca Challenge 2.0 i a la millor solució per al sector de la restauració, en el Fòrum Gastronòmic de Girona.

L’aplicació, diu Campillo, que va estar set anys treballant fora i llavors va començar a idear aquest projecte, ha despertat l’interès de diverses empreses del sector de les begudes perquè “en el futur pot ser una solució que els hi pot donar certa informació sobre el comportament dels consumidors”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top